admin‎ > ‎

Winter Club Team Competitie

Geplaatst 13 okt. 2014 08:17 door Admin Asvankeveen   [ 20 okt. 2015 08:14 bijgewerkt ]
Zaterdag 11 oktober j.l. is de wintercompetitie begonnen voor de boulers uit Ankeveen. 
Doordat zij vorig jaar op en fraaie 3 de plaats waren geëindigd werd het team nu in de 2de klasse A ingedeeld.

Deze klasse is aanmerkelijk sterker dan vorig jaar dus moet ASV alle zeilen bijzetten. Vol goede moed ging men naar de Gooiers in Loosdrecht waar de 1ste ronde gespeeld moest worden.

Na aankomst werden de formulieren in gevuld en ging meen tossen voor de 1ste ronde. Voor de Gooiers die een thuiswedstrijd spelen gaf het wedstrijd gebied geen problemen. ASV had grote moeite om aan het terrein te wennen en dat blek eigenlijk de hele dag.

Team 1 werd in de 1ste ronde eigenlijk naar huis gespeeld 4-13. De 2de ronde ging het iets beter maar ook hier was de tegenstander heer en meester 6-13. In hun laatste wedstrijd konden zij de tegenstander goed partij geven maar uiteindelijk werd het 8-13.

Team 2 daar werd van gezegd dat die wel de vorm van d dag hadden.
In de 1ste rond werd een zer spannende partij gespeeld die gelijk opging tot aan de laatste werpronde. Hierin was ASV toch de beste en won met 13-12. Een mooie opsteker. Na een korte pauze werd er getost voor de 2de rond en daarin ging ook de strijd gelijk op.

Helaas voor ASV werd de laatste ronde toch uitgemaakt door de Gooiers 9-13. Hun laatste partij wilden zij zich toch revancheren en dat heeft de tegenstander geweten. Zij werden na een zeer korte partij met 13-3 aan de kant gezet. 

Team 3 speelde ook een goede wedstrijd dag maar het was net elke keer tekort. In de 1ste ronde werd erg goed gespeeld en in het slotakkoord was de Gooiers sterker 10-13. De 2de ronde liep iets minder goed maar werd men niet weggespeeld en met puntje voor puntje scoorde de tegenpartij als eerste de 13.uitslag 7-13.

In hun laatste wedstrijd kwam de tegenstander een paar keer goed weg n dat koste ASV de kop.uitslag 10-13.

Terug kijkend op de 1ste wedstrijd dag kon gesteld wordn dat de Gooiers een maatje te groot was voor ASV en gaat hopelijk de volgende wedstrijd beter.

Namens ASV Petanque’91

Wim Bornhijm