Handbal‎ > ‎

Van de voorzitter

November 2017
We hebben ons voor de wedstrijden verplaatst van het veld naar de zaal. Ons eigen sportcomplex hebben we verlaten en ingeruild voor sporthal de Fuik.
Alle teams hebben de eerste punten binnen. We zien dat de nieuwe spelers gewend raken aan hun medespelers en dat het samenspel steeds beter wordt. We hebben al leuke wedstrijden gezien met veel spelplezier. Ook de jongste jeugd doet het goed en boekt wekelijks vooruitgang. 
We hebben inmiddels een aantal speelsters voor een D-jeugd team. Met nog een paar nieuwe leden erbij kunnen we dit team inschrijven voor de competitie. Weet je nog een meisje (of jongen) in de leeftijd 10-11-12 jaar die graag wil handballen? Nodig haar of hem dan uit voor een training. Een nieuw lid mag 3 keer gratis meetrainen en kan dan beslissen of zij / hij lid wordt!
Jaarvergadering
Op dinsdag 26 september was de Algemene Ledenvergadering van ASV Handbal. Het bestuur heeft de plannen voor de komende jaren gepresenteerd aan een geïnteresseerde groep leden en ouders van leden. Al snel kwamen er zinvolle aanvullingen op de plannen en goede ideeën om de plannen vorm te geven. Inmiddels hebben we een zestal speerpunten bepaald en zullen er de komende maanden mee aan de slag gaan.  

Donatie van de 60-jarigen
ASV Handbal heeft een cheque met een heel mooi bedrag overhandigd gekregen van Martin Koster, Hans Torsing en Wim Hagen. Deze mannen zijn dit jaar 60 geworden en hebben een deel van de opbrengst van hun feestje gedoneerd aan de Handbal.

Er zijn inmiddels verschillende ideeën geopperd, waaraan het geld besteed kan worden. We houden jullie op de hoogte als de plannen concreet worden. 
Pin automaat  
Het bestuur is bezig met een pin automaat voor in de ASV kantine. De contracten zijn aangevraagd en zullen binnenkort afgesloten worden, waarna er ook met de bankpas afgerekend kan worden in ons eigen clubhuis. We hopen jullie op deze manier meer service te verlenen!
Tot ziens!
Gerard Koelink