Handbal‎ > ‎

Van de voorzitter

Februari 2018
Hoewel het nog erg stil is op ons eigen handbalveld op het sportcomplex in Ankeveen, zijn de voorbereidingen voor het veldseizoen al in volle gang. Het veld en de kleedkamers moeten weer klaar gemaakt worden voor de trainingen en wedstrijden buiten. In de kleedkamers zal de verlichting vervangen worden en zullen de douchekoppen vernieuwd worden. Het veld moet schoongemaakt worden en er moeten nieuwe lijnen getrokken worden, zodat ze weer goed zichtbaar zijn. De komende weken zal de werkzaamheden  plaatsvinden, zodat we eind maart weer lekker naar buiten kunnen om te trainen en te spelen op ons mooie complex.
Invallers
In januari hebben alle leden, coaches en trainers een mail ontvangen over het beleid van ASV met betrekking tot invallers. De strekking is dat iedere speler lid moet zijn van ASV Handbal. Alleen dan is een speler verzekerd bij ongelukken. Als bij een team een tekort aan spelers dreigt, moet de oplossing binnen de club gezocht worden. De eindverantwoordelijkheid hiervoor ligt bij het bestuur.
De Grote Clubactie 
Zoals vorige maand gemeld, heeft de verkoop van loten van De Grote Clubactie heeft 1.159,20 euro opgeleverd voor onze vereniging. De jeugdcommissie is samen met het bestuur bezig een mooie bestemming voor dit geld te bedenken. Heb je een idee? Meld je dan via asv@handbal.nl , dan kijken we of jouw idee uitvoerbaar is.
Programma, uitslagen en standen 
Het wedstrijdprogramma, de uitslagen en de standen kunnen vanaf nu bekeken worden vanaf onze eigen website. Op de pagina van ieder team vind je een link naar de meest recente gegevens van jouw team.
Handbal
Zoals eerder gemeld gaan we binnenkort weer naar buiten. Graag willen we dan ook een D-jeugd team inschrijven. Hiervoor zoeken we nog steeds een paar speelsters. Met nog een paar leden erbij kunnen we dit team inschrijven voor de competitie. Weet je nog een meisje (of jongen) in de leeftijd 10-11-12 jaar die graag wil handballen? Nodig haar of hem dan uit voor een training. Een nieuw lid mag 3 keer gratis meetrainen en kan dan beslissen of zij / hij lid wordt!
Pin automaat  
Het bestuur van ASV Total is al enige tijd bezig met een pin automaat voor in de ASV kantine. De contracten zijn afgesloten en de betaalterminal wordt binnenkort geplaatst waarna er ook met de bankpas afgerekend kan worden in ons eigen clubhuis. We hopen jullie op deze manier meer service te verlenen!

Tot ziens!
Gerard Koelink