Handbal‎ > ‎

Van de voorzitter

November 2018
Het is november en we zijn weer overgestapt van onze mooie sportcomplex naar de zaal. Trainen doen we in de Blijk in Nederhorst den Berg en in de Fuik in Kortenhoef. Onze thuiswedstrijden spelen we in de Fuik.
Ook in de zaal zijn de resultaten van de teams wisselend, maar we zien genoeg aanknopingspunten voor verbetering. We komen in sommige teams nog een paar speelsters te kort door allerlei omstandigheden. Heb je nog een vriendin die (weer) wil handballen. Neem haar mee naar de training. Ze kan zonder verplichtingen 3 keer meetrainen.

Algemene ledenvergadering
Op dinsdag 16 oktober was de Algemene Ledenvergadering van ASV Handbal. Een kleine groep leden, ouders van leden en ereleden was aanwezig om het gevoerde beleid te boordelen en de nieuwe plannen aan te horen. De speerpunten voor dit seizoen zijn het uitbreiden van de sponsoring en het werven van nieuwe leden.
EHBO curus
Sportservice 't Gooi organiseert een EHBO cursus voor coaches, begeleiders en vrijwilligers van sportverenigingen. De cursus bestaat uit 2 delen; een deel E-learning (6-8 uur tijdsinvestering) en 5 praktijklessen op de donderdagavond van 19:30 - 22:00 uur en een examenavond. Deelnemers ontvangen een diploma dat 2 jaar geldig is. De cursus wordt in het voorjaar van 2019 gegeven. Als je belangstelling hebt, kunt je een mail sturen naar asv@handbal.nl .
Nieuwsbrief
Voorheen werd de digitale nieuwsbrief samengesteld door Nienke en Seline. Omdat Nienke (even?) gestopt is met handballen, zal Seline de nieuwsbrief in haar eentje versturen. Hierbij kan ze wel een beetje hulp gebruiken. Wil je Seline helpen? Stuur dan een mail naar asvclubblad@hotmail.com .
One Two Finance shirtsponsor voor de B jeugd
One Two Finance van Pascal Jongsma is de nieuwe shirtsponsor van de B Jeugd. Het bedrijf verzorgt de financiële administratie voor andere bedrijven met alle dienstverlening die er bij hoort. Kijk op http://www.onetwofinance.nl om te zien of ze iets voor u kunnen betekenen.
Tot ziens!
Gerard Koelink