Handbal‎ > ‎

Van de voorzitterJanuari 2020
Namens ASV Handbal wil ik iedereen een heel fijn 2020 toewensen. Veel geluk, gezondheid en plezier in het nieuwe jaar!
Op sportief gebied hoop ik dat jullie veel plezier beleven aan de handbalsport. Voor iedere speler persoonlijk, maar vooral ook als team. Maak er een mooi jaar van!
Het seizoen is halverwege. Op het moment dat ik dit schrijf regent het, het waait en het is fris buiten. Gelukkig spelen en trainen we in de winterperiode in de warme zaal. Binnenkort begint deel 2 van het zaalseizoen. Later we er voor zorgen dat deel 2 net iets beter wordt dan deel 1. Door goed te trainen moet dat lukken.
Nieuwjaarsreceptie
Op zaterdag 4 januari was de nieuwjaarsreceptie van ASV. Een mooie gelegenheid om iedereen die de Handbal, Voetbal en Petanque een warm hart toedraagt een gelukkig nieuwjaar te wensen. Door een onderlinge voetbalwedstrijd vooraf, en een pubquiz tijdens de receptie, was het een gezellige middag met een goede opkomst.    
Reclameborden
Zoals is al eerder heb aangegeven, is het een wens om het hek tussen het handbalveld en het voetbalveld dicht te maken met reclameborden, zodat de ballen niet meer het andere veld op rollen. De eerste sponsor was al bekend: Richard Koelink van LR Tuinen. Inmiddels heeft ook de tweede sponsor zich gemeld: Audio-Technica Benelux. Zij zijn Diamant-sponsor, wat inhoudt dat het logo ook op de shirts (van Dames 1) komt te staan!
Heb je belangstelling voor een reclamebord? Of voor andere sponsormogelijkheden?  Neem contact met ons op via asv@handbal.nl .

Tot ziens!
Gerard Koelink