Handbal‎ > ‎

Van de voorzitterMei 2019
Koningsdag en Bevrijdingsdag zijn achter de rug. We kunnen ons weer concentreren op het handballen. Spelen en trainen in de frisse buitenlucht op ons eigen sportcomplex. Door de iets te lage temperatuur blijven de knutten gelukkig nog even weg!
Kampioenen
In de zaal hebben we 2 teams die kampioen zijn geworden in hun competitie; de B Jeugd en de Recreanten. Meiden / Dames van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie !! Kijken of het buiten ook lukt om als eerste te eindigen.
Trainer
Het bestuur is heel blij dat we Rob Daalmeijer hebben kunnen overhalen om er nog een jaar aan vast te knopen. We zijn erg tevreden over de trainingen van Rob en zijn druk bezig invulling te geven aan de teams en technische staf voor het volgend seizoen.
Klusteam
Het klusteam is continu bezig met het op orde houden van ons mooie sportcomplex. De kantine en de kleedkamers worden geïnspecteerd en gerepareerd en de velden van de Handbal, Voetbal en Petanque worden onderhouden en liggen er prima bij. Klusteam bedankt !!
Grote Clubactie
Ook dit jaar hebben de teams van de Handbal weer heel veel loten verkocht voor de Grote Clubactie. Met een opbrengst van € 1.247,30 hebben ze zelfs nog meer opgehaald dan vorig jaar! Zoals ieder jaar zoeken we een speciaal doel voor het geld dat met deze actie wordt opgehaald. Als je een goed idee hebt, geef het aan ons door.

Tot ziens!
Gerard Koelink