Handbal‎ > ‎Vacatures‎ > ‎Voetbal‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

Voetbalverslagen 10-10-2020

Geplaatst 11 okt. 2020 08:59 door Hans Ankeveen   [ 11 okt. 2020 08:59 bijgewerkt ]
ASV ’65 NIEUWS

Gelukkig mocht er nog gevoetbald worden, de vraag is natuurlijk wel voor hoelang nog. Al onze teams konden gelukkig zonder corona-gevallen spelen.

Zaterdagochtend om 9 uur begon ASV JO11 uit tegen SDO. Na een moeizaam kwartier kwam ASV op 1-0 achterstand. ASV bleek nog niet wakker op deze vroege morgen. Na een peptalk werd ASV wel wakker en begon beter te voetballen. Hierdoor draaide de score om naar 1-3. SDO wist het ASV nog even moeilijk te maken maar ASV bleef de betere ploeg en zette de eind uitslag op 3-5.

BZC 1 - ASV 1 Na 5 minuten diende de eerste kans voor ASV zich al aan, deze werd gemist. In de 14e minuut wist Nanto na een strakke voorzet 0-1 te maken. ASV bepaalde de wedstrijd.
Ook na de rust kreeg BZC niet veel meer dan 1 of 2 hoekschoppen.
In de 71e minuut kreeg ASV een penalty, helaas werd deze door hun keeper goed gestopt. Met nog 15 minuten op de klok staakte de scheidsrechter de wedstrijd voor 10 minuten vanwege veelvuldig commentaar vanuit de dug-out van BZC op de leiding.
Na deze korte pauze was het BZC die de laatste 15 minuten gingen  stormen en was ASV het even kwijt. Zo wist BZC zichzelf te belonen met een 1-1 gelijkspel.

ASV2 moest uit naar Altius, altijd lastig en dat bleek inderdaad het geval. De einduitslag was zeer geflatteerd met 3-0, waarbij het tegen het einde wat onvriendelijk werd waarbij de scheidsrechter geen sterke indruk maakte.
Vol spanning wachten we de persconferentie af of we volgende week nog het veld op mogen.

Uiteraard staat ieders gezondheid voorop en zullen we de keuzes accepteren. Wel een moment om te denken aan al die vrijwilligers die de club ook in deze tijden draaiende houden.

Pas goed op elkaar.