Handbal‎ > ‎Vacatures‎ > ‎Voetbal‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

wedstrijdverslag 16 november 2019

Geplaatst 17 nov. 2019 01:05 door Hans Ankeveen   [ 17 nov. 2019 01:05 bijgewerkt ]
Asv pakt punt in grimmige omstandigheden

Vandaag stond de eerdere afgelaste wedstrijd tegen vv de Dreef uit Utrecht op het programma.

Na de 8-0 overwinning van vorige week ging men met een goed gevoel richting Utrecht. Ruim over drieën werd er afgetrapt en asv had direct het initiatief. Schouten ontfutselde de bal echter was zijn voorzet net te scherp. Antonius en Logali hadden ook pech en een schot van van der Greft ging rakelings voorlangs. Asv had zichzelf in deze fase moeten belonen maar zoals wel waker in het voetbal scoort de tegenstander uit een goed uitgevoerde counter. Het was dat Veen op zijn hoede was en de Ankeveeners in de wedstrijd hield met twee uitstekende reddingen.

In de tweede helft een eenzijdig spelbeeld, asv wat aanzette en de tegenstander diep op eigen helft terug drong.
 Het vizier bleek deze middag niet op scherp te staan want kans na kans werd vakkundig om zeep geholpen. Logali zette de Ankeveeners 15 min voor tijd op gelijke hoogte en er ontpopte zich een voetbalstrijd.

Asv ging vol op de aanval spelen en de Dreef gebruikte alle middelen om maar tegen te houden. Zeker 3 rode kaarten hadden niet misstaan maar de slappe en soms geïntimideerde scheidsrechter durfde niets. Jammer, want dit heeft niets met voetbal te maken.

Gelukkig toch nog een punt, niet verloren en snel vertrokken uit Utrecht. Volgende week de streekderby tegen de Vecht in Ankeveen.