Handbal‎ > ‎Vacatures‎ > ‎Voetbal‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

wedstrijdverslag 7 december 2019

Geplaatst 7 dec. 2019 11:55 door Hans Ankeveen   [ 7 dec. 2019 11:55 bijgewerkt ]
Asv bezorgt zichzelf een gemakkelijke middag

Na de complimenten van vorige week met als resultaat 0 punten was het vandaag zaak om de 3 punten thuis te houden, VIOD kwam op bezoek.

Om 14.30 uur werd er afgetrapt op een prima grasmat, VIOD had in de openingsfase wat meer de bal zonder echt gevaarlijk te worden, asv had wat mogelijkheden.
Een schot van van der Greft ging over en Logali miste met zijn chocoladebeen.
Toch kwamen de Ankeveeners op een verdiende 1-0 voorsprong, Antonius benutte de strafschop na een zeer fraaie aanval via de rechterzijkant welke met de hand beroerd werd.
Asv zette door en had de wedstrijd in deze fase kunnen beslissen, VIOD beperkte zich tot het hanteren van de lange bal.
Een schandalige overtreding op Schouten, slechts geel, besloot een VIOD speler de bal te gooien op de op de grond liggende Schouten, rood, Asv op voorsprong en met een man meer.
Logali sloeg 3 minuten voor de rust toe en zette de thuisploeg op een comfortabele 2-0 voorsprong.

Van laar zette de boel op scherp in de rust, benadrukte het baltempo omhoog te gooien en goed via de zijkanten te spelen.

Dit was niet tegen dovemansoren gezegd, Antonius, niet te stoppen vandaag, zette na 15 min de thuisploeg op een verdiende 3-0.
In deze fase hadden er zeker meer doelpunten kunnen vallen, het bleef er bij 1.
Logali bediende Antonius op zijn wenken en ronde bekwaam af, 4-0.

Asv kan drie punten bijschrijven en mag zich volgende week meten tegen SVM, de nummer 2 van de ranglijst.

Dank aan Morris, Koen en Fabian die vanuit 2 meededen