Handbal‎ > ‎Vacatures‎ > ‎Voetbal‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

Wedstrijdverslag 7 maart 2020

Geplaatst 8 mrt. 2020 00:36 door Hans Ankeveen   [ 8 mrt. 2020 00:36 bijgewerkt ]
1E ELFTAL VERSLAAT DE DREEF MET 5-0

ASV”65 begon sterk aan dit duel en domineerde met goed combinatievoetbal.
Alleen op de rand van de zestien waren enkele spelers soms te egoïstisch en wilden het teveel zelf afmaken en leden balverlies.
De sterk spelende en goed opkomende gelegenheidslinksachter Prince Decker leek via een strak mooi schot de 1-0 te scoren, maar de goal werd onterecht afgekeurd vanwege buitenspel.

De Ankeveners wisten het offensief in de eerste helft niet in doelpunten uit te drukken.
Hierdoor wilden ze het te geforceerd doen en gingen uit hun positie lopen, hetgeen het met man en macht verdedigende De Dreef in de kaart speelde.
Het laatste kwartier van de eerste helft verliep rommelig en de Utrechters kwamen er een paar keer gevaarlijk via een counter uit.
Maar het centrale verdedigingsduo Benjamin Tol en Stefan van Grieken losten dit bekwaam op in samenwerking met de goedkeepende gelegenheidsgoalie Mitchel Engel.

Na de rust, na wat harde woorden qua organisatie aangehoord te hebben, werd de Dreef volledig weggespeeld en overklast.
In de 53e minuut scoorde Stefan van Grieken uit een corner van Laurens van de Greft de openingstreffer.
Kort daarna was het de weer op het oude nest teruggekeerde sterk spelende Sherrick Krind die na een mooie steekbal van Benjamin Tol  de 2-0 liet aantekenen.
ASV”65 bleef goed in de organisatie spelen en loerde op de 3-0, die uiteindelijk tot stand kwam uit een corner, welke door Benjamin Tol werd binnen gekopt.

De altijd hardwerkende en positieve Anthony Mando maakte nog de 4-0 en in de slotfase bepaalde de fysiek en balvaste spits Joel Wietzen de eindstand op 5-0, na een prachtig gegeven pass van Puk Loggen.

Alle blessureleed lijkt nu voorbij mede ook door het goede werk van onze fysiotherapeut Harald Erdmann.
ASV”65 kijkt met vertouwen uit naar een rol van betekenis in de derde periode.