Handbal‎ > ‎Vacatures‎ > ‎Voetbal‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 8 februari 2020

Geplaatst 9 feb. 2020 02:16 door Hans Ankeveen   [ 9 feb. 2020 02:16 bijgewerkt ]
1E ELFTAL WINT MET 3-1 VAN VIANEN

De eerste helft ging in het begin gelijk op en de gasten kregen al snel een grote kans, maar tot opluchting van heel ASV”65 schoot de spits de bal rakelings naast. Heel langzaam kregen de Ankeveners het betere van het spel en hadden het middenveld in handen met een uitblinkende Puk loggen. De ene aanval na de andere volgde en het was  in de 28ste minuut toen Puk loggen de sterke balvaste centrumspits Joel Wietzen vanaf de achterlijn bediende, die vervolgens beheerst met een mooi schot de 1-0 liet aantekenen. Kort voor rust was er  even achterin wat
concentratieverlies waardoor er met 1-1 thee werd gedronken. Na rust een opportunistisch ASV’65 dat de overwinning rook en de gasten bestookte met leuk combinatiespel. Het was de 52ste minuut, toen rechtervleugelverdediger Anthony Mando  met een snoeihard schot vanaf 25 meter in de rechterbovenhoek de goalie kansloos liet. Even later schoot dezelfde Mando weliswaar via de kluts op de binnenkant van de paal en de bal kwam op miraculeuze wijze weer het veld in. Het was een kwestie van tijd om Vianen de genadeslag toe te dienen Een lob over de goalie  van Yamil logali werd nog door een Viaanse verdediger van de lijn gehaald. Uiteindelijk gebeurde dit door een geweldige rush van Joel Wietzen, die vanaf het middenveld opstoomde en het centrale duo van Vianen passeerde en met een strak effectief schot de eindstand op 3-1 bepaalde. Het verzet van Vianen was hierdoor gebroken.
Een compliment aan de verdediging van ASV”65 is zeker op zijn plaats, met de uitblinkende goalie Koen Schouten,het centrale verdedigingsduo Benjamin Tol en Jesse Molly en de twee vleugelverdedigers Mitchel Engel en de aanvallende Anthony Mando. Een dik verdiende overwinning en er stond echt een ploeg, een eenheid op het veld die wat recht te zetten had.

2E ELFTAL VERLIEST MET 1-4 VAN ALTIUS

De mannen van Peter Spoor en Kees Vierhout zagen in de aanvangsfase een beter Altius, dat een 0-2 voorsprong nam. ASV”65 kwam daarna wat beter in de wedstrijd, doch kon het overzicht voor de rust niet omzetten in doelpunten. Na de rust deden de Ankeveners er alles aan om de aansluitingstreffer te maken, maar tot scoren kwam men helaas niet. Hierdoor ontstond er ook voor Altius meer ruimte om tegenstoten te plaatsen, waardoor de Hilversummers heel effectief konden uitlopen naar een 0-4 voorsprong. Vlak voor tijd redde Bram Schouten de eer voor de Ankeveners, na een goede assist van Jordi Souverijn en bepaalde de eindstand in deze sportieve ontmoeting op 1-4.