Bonnetjes

Geplaatst 4 mei 2019 11:39 door Hans Ankeveen


Handbal Dames Recreanten zijn Kampioen!

Geplaatst 5 apr. 2019 07:14 door Secretaris Handbal

Dames RecreantenDe Handbal Dames Recreanten zijn kampioen geworden in hun zaal competitie. Aangezien ze niet meer achterhaald konden worden door nummer twee, werden de dames voor de laatste wedstrijd door het bestuur beloond met een bloemetje. De laatste wedstrijd werd gewonnen met 10 - 5. Dames gefeliciteerd!!!!

Nieuws voetbal "het lidmaatschap"

Geplaatst 27 mrt. 2019 06:50 door Hans Ankeveen

Beste leden, ouders/verzorgers,

 Het einde van het seizoen nadert weer.

 Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap van u of uw dochter/zoon dient per e-mail te gebeuren.
 Stuur de opzegging of wijziging naar secretarisvoetbal@asvankeveen.nl .

U zult hiervan een bevestiging te ontvangen. Daarmee weet u zeker dat uw lidmaatschap beëindigd is. Wij verzoeken u deze bevestiging te bewaren!

 Uw opzegging of wijziging van uw lidmaatschap dient voor 31 mei van het lopende seizoen te geschieden. Indien u na 31 mei van het lopende seizoen opzegt als lid van onze vereniging, dan dient u voor het hele daarop volgende seizoen contributie te betalen.

 Beëindiging van het lidmaatschap zal pas dan worden geaccepteerd indien en zodra aan alle (financiële) verplichtingen is voldaan, zoals het betalen van nog uitstaande boetes en/of (restanten van) contributie e.d.

Opzeggingen of verzoeken bij andere personen, commissies of instanties hebben geen rechtskracht.

Er vindt geen restitutie van contributie plaats als het lidmaatschap tussentijds wordt opgezegd.

Wat te doen als je van club wilt veranderen (overschrijven)?

 In de reguliere overschrijvingsperiode (jaarlijks van 1 maart tot 15 juni) dient men zich te melden bij de nieuwe vereniging.

De nieuwe vereniging schrijft de speler in via het daarvoor bestemde programma “sportlink”.  De KNVB informeert bij de oude vereniging of er bezwaren zijn om de speler over te schrijven. (dit kan b.v. zijn als er achterstand is in de betaling van contributie of boetes, kleding ingeleverd, e.d.). Zijn er geen bezwaren, dan wordt de overschrijving afgerond.

 Alles wordt dus digitaal verwerkt. Als (nieuwe) speler hoeft men zich dus alleen maar aan te melden bij de nieuwe vereniging en verder niets. De spelerspas hoeft ook niet te worden ingeleverd. 

Wenda Velzeboer

Secretaris ASV ‘65

Pupillen van de week

Geplaatst 17 mrt. 2019 13:14 door Hans Ankeveen   [ 18 mrt. 2019 06:31 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag waren er 2 pupillen van de week bij de thuiswedstrijd tegen ‘t Gooi.

Het zijn Gyvanni van Hout van de JO8 en Keano van Hout van de JO9.

Nieuwe tassen, inloopshirts

Geplaatst 17 mrt. 2019 13:12 door Hans Ankeveen   [ 19 mrt. 2019 01:56 bijgewerkt ]

Nieuwe tassen voor het eerste elftal aangeboden door Jeroen van de Bunt van JUMBO Loosdrecht.

Ook werden er nieuwe inloopshirts aangeboden door  Mitch van Egmond van restaurant 1244 en Roy van Hout van Woning en Projectstoffering van Hout. Heren sponsors reuze bedankt.
 
Hartelijke dank
Dick Blom

Onderhoudsteam kreeg onverwachts bezoek van Evert Swart .

Geplaatst 10 mrt. 2019 05:32 door Hans Ankeveen   [ 10 mrt. 2019 08:30 bijgewerkt ]Afgelopen dinsdag waren we met z’n allen druk met onze bezigheden.

Harry was aan het onkruid wieden rond de pétanque baan. Jan zat op zijn golfkar met een zware rol er achter het veld vlak te rollen. Theo en Cocky waren takken aan het ruimen van het 2de veld.

En Piet en mezelf waren lijnen aan het trekken. Op een gegeven moment hoorde ik een claxon keek op en zag daar Monique (de vrouw van Cocky) al zwaaiend met Evert naast haar het terrein op rijden.

Bij de kantine gekomen riep Monique we komen koffie drinken, gezellig riepen wij.

Onder het genot van koffie en veel sterke verhalen van vroeger hebben wij een super gezellig koffie uurtje gehad met als middelpunt natuurlijk Evert.

Tot een paar jaar geleden heeft hij al dit soort werkzaamheden zelf gedaan en jaaaren lang.

 Het was gezellig, dit moeten wij gewoon meer doen.

Het onderhoudsteam, Harry,Piet,Jan,Theo,Cocky en Wim.

In memoriam Rene van Houten

Geplaatst 4 mrt. 2019 03:06 door Hans Ankeveen

Diep geschokt zijn wij na het vernemen van het vreselijke nieuws dat Rene van Houten..Auppie,,, overleden is op 48 jarige leeftijd.

Wij gedenken hem als een alleraardigst persoon en een mens van goede wil, waar geen kwaad bij zat. Hij was altijd positief en gemoedelijk.   Ook als speler van ASV”65 was hij zeer degelijk en betrouwbaar in het veld. Hij cijferde zichzelf volledig weg in het belang van de ploeg.   Als trainer heb ik hem nog meegemaakt. Hij trainde nog onder mij in het seizoen 2011/2012 en speelde nog in de nacompetitie om promotie.
Hij was toen 41 en nog zeer gedreven. Ook speelde ik nog een seizoen met hem in de veteranen, zo”n 3 seizoenen geleden.

Wij blijven hem gedenken als een fijn mens, een gedreven goede voetballer en ook als een uitstekende biljarter.
Maar zijn menselijkheid overheerst in onze gedachten.

Wij zullen hem missen.
 
R.I.P. Rene...en sterkte gewenst voor de familie en vrienden.

Namens ASV’65

Dick Blom

Een prima opbrengst van de Grote Clubactie!

Geplaatst 3 mrt. 2019 23:43 door Secretaris Handbal

Grote ClubactieDe lotenverkopers van ASV Handbal hebben zichzelf overtroffen. Met een opbrengst van € 1.247,30 is zelf meer opgehaald dan vorig jaar!

Ook toen was de score al heel hoog, maar dit bedrag is nog meer dan verwacht.  

Een groot compliment aan alle lotenverkopers van ASV Handbal !!!


Hoofdtrainer voetbal vastgelegd voor het seizoen 2019/2020.

Geplaatst 16 feb. 2019 11:33 door Hans Ankeveen   [ 17 feb. 2019 04:16 bijgewerkt ]


Het bestuur is verheugd dat zij een nieuwe hoofdtrainer hebben vastgelegd voor het seizoen 2019/2020.
De keuze is op Stefan van Laar gevallen.

Stefan is momenteel trainer van IJFC 2 zaterdag, dat in de reserve eerste klasse uitkomt.
Hij heeft vorig zeizoen in de nacompetitie net niet de stap naar de reserve hoofdklasse kunnen maken met zijn team.
 
Tevens begeleidt hij het belofteteam onder de 23 jaar en assisteert hij waar nodig de hoofdtrainer aldaar en wordt ook volop betrokken bij het eerste elftal.
Hij is daar aan zijn tweede seizoen bezig.
Hetzefde heeft hij daarvoor ook twee seizoenen gedaan bij Altius, na eerst de A-1 onder zijn hoede te hebben gehad.
 
Verder is hij daarvoor jeugdtrainer geweest bij ondermeer VVZA, SO Soest, de Bilt, Saestum en SVMM.
Met sportieve groet,
Dick Blom

Ankeveens Clubkampioenschap Klaverjassen om de Y. A.v.d.Woude Trofee.

Geplaatst 14 jan. 2019 06:41 door Hans Ankeveen   [ 14 jan. 2019 08:05 bijgewerkt ]

Y. A.v.d.Woude Trofee.

De organisatie van het 43ste Klaverjas toernooi in Ankeveen is een zeer groot succes geworden door de spontane bijdrage van de volgende bedrijven: Bickery , CW’76 , Slijterij de Meenthof , Rijwiel Wim de Jongh , Dobey , Etos Kortenhoef , Bakker Jeroen , A.H Landwaard , Han Janmaat , Wapen van Ankeveen , Jumbo , Bloemen Hoveling Zuidereind , A.H. Gijs van Rijn , en enkele privé personen .

De organisatie bedankt deze voor de mooie tafel.Vrijdag 11 januari j.l. werd alweer voor de 43 ste maal het Klaverjas Kampioenschap gehouden om de Ankeveense titel die in hoog aanzien staat bij de verenigingen.

 Om 20.15 uur kon na een openingswoord de eerste kaarten geschud worden voor wat weer een zeer geslaagde avond zou worden. De natten en marsen vlogen over de tafels alsof het warme broodjes waren.
 Ook deze avond was weer de regel als je goede kaarten krijgt en een goede kaartmaat heb dan kan je een heel eind komen. Maar dat heb je gelukkig niet zelf in de hand. Je hoorde na weer een ronde van 16 giffies : ja dat komt door mijn maat want die snapt er niet veel van een dan hoor je later dat men zelf ook fouten heeft gemaakt.

Om circa 23.30 uur kon men de klassementen opmaken maar eerst was daar de verloting met een fantastische prijzentafel met voor een ieder wat wils. De opbrengst van deze avond gaat naar de werkgroep van ASV totaal onder leiding van Wim de Jong die er erg blij mee is.
 Nadat deze tafel geleegd was werd er eerst het individuele klassement bekkend gemaakt.
  
De prijs winnende spelers waren : 1 Ab Splinter Reisvereniging 5359 punten , 2 Theo Blokker Reisvereniging 5238 punten , 3 Richard Spoor Sofa 5225 punten , 4 Martin Koster Sofa 5204 punten, 5 Dennis Boer ARTV 5171 punten , 6 Gerard Koelink Handbal 5141 punten, 7 Bert Koot All Direction 5065 punten , 8 Karel Spoor Sofa 5053 punten , 9 Peter Kulsdom Voetbal 5006 punten een 10 de Piet Splinter IJsclub 3328 punten. Hierna volgde het eindklassement der verenigingen. Wat opviel was de plaatsen 1 en 2 individueel waren voor de reisclub en 3 en 4 voor de Sofa . SOFA de Kampioen !!!!! 1 Sofa 20218 punten 2 Reisclub 19583 punten 3 All Direction 19225 4 de Tram 17949 punten 5 ASV Petanque 17948 punten 6 Voetbal 17769 punten 7 Schuimlikkers 17662 punten 8 het Centrum 17581 punten 9 Sociëteit 17165 punten 10 IJsclub 17008 punten 11 ARTV 16918 punten 12 Handbal 16538 punten.

 Na alle prijsuitreikingen werd er nog gezellig nagepraat over weeer een geslaagd klaverjas toernooi

1-10 of 81