Ankeveens Clubkampioenschap Klaverjassen

Geplaatst 13 jan. 2020 11:08 door Secretaris Handbal   [ 13 jan. 2020 11:13 bijgewerkt ]

Vrijdag 10 januari a.s. organiseerde de O.C. van A.S.V. voor de 44ste keer het clubkampioenschap klaverjassen om de Y.A. van de  Woude Beker.
De kampioen van vorig jaar  Sofa heeft zich met hand en kaart verdedigd maar ontSpoorde toch in de laatste ronde. Het was weer een ouderwets gezellige avond die door Tirian,Piet en Lidya voortreffelijke werd bediend.
Om 2015 uur werden de kaarten geschud voor de 1ste ronde en bleek dat er snelle kaarters zijn maar ook kaarters die echt een avond uit zijn. De natten en marsen vlogen zoals gewoonlijk als warme broodjes over de tafel. Dit gaf hilarische toestanden en soms een verwijtbaar gezicht naar de mede speler. Elk jaar wordt er met volle inzet gestreden, maar de kaarten bepalen hoe sterk je bent. Theo Blokker kan hierover meepraten en Ab Splinter helemaal. Theo was vorig jaar nog nummer 2 en nu was de pech prijs voor hem. Ab was vorig jaar voor iedereen te sterk en dit jaar herhaalde hij deze stunt door met het 5474 weer het individueel klassement te winnen. Tweede werd Karel Spoor op gepaste afstand met 5225 punten, 3de Gerard Klarenbeek, 4de Rob van Kooten, 5de Joost Botterman, 6de Marjan Kroon, 7de Ivonne Keulsdam, 8ste Jan uit ten Bosch, 9de Very Stapel en de pechprijs dus voor Theo Blokker.
Nadat deze winnaars hun prijs in ontvangst hebben genomen werd de spanning opgevoerd voor het Clubkampioenschap. Winnaar en Clubkampioen Klaverjassen 2020 is geworden Biljart vereniging ''HET CENTRUM'' bestaande uit Stefan van Houten, Anneke van Rijn, Carmen Kulsdom en Yvonne Kulsdom. 
Biljartvereniging Het Centrum
Hierna de volgden de verenigingen: 2de Sociëteit, 3de ASV Handbal, 4de Biljartvereniging "de Tram", 5de Sofa, 6de IJsclub, 7de All Directions, 8ste ASV Voetbal, 9de Reisvereniging "Ons Genoegen ",  10de ASV Petanque'91 en laatste de ARTV.

Sponsoren Y.A. van der Woude toernooi 2020

De organisatie van het Ankeveens Clubkampioenschap Klaverjassen wil bij deze de sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan wat weer een zeer geslaagd klaverjasavond is geweest.

Bickery, Wapen van Ankeveen, Restaurant 1244, Restaurant Lekker, C.W.'76, Dierenvoeding Kant, Bakker Jeroen, Albert Hein Kortenhoef, Etos, Jumbo, Slagerij Han Janmaat, Albert Hein Gijs van Rijn, Bloemen Hoveling 's Graveland en Brasserie Het Spieghelhuis uit Nederhorst den Berg.

Beste vrijwilligers en helpers voor het repareren van het dak.

Geplaatst 23 dec. 2019 05:15 door Hans Ankeveen
Omdat het weer de eerste dagen onbestendig is met de kans op elke dag regen hebben wij (Geurt en Wim) besloten om de reparatie werkzaamheden te cancelen en op te schuiven naar het voorjaar. Als het zo ver is horen jullie weer van ons.
Bedankt voor het aanmelden en hopelijk zijn jullie van het voorjaar ook weer van de partij.
Fijne feestdagen allemaal en tot 4 Januari op de nieuwjaars receptie.

Geurt en Wim.

Fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar

Geplaatst 18 dec. 2019 23:54 door Secretaris Handbal

Heren 1 let op thuiswedstrijden 14.30

Geplaatst 19 nov. 2019 11:10 door Hans Ankeveen

Heren 1       let op t/m februari 2020 alle thuiswedstrijden van de zaterdag heren 1 beginnen om 14.30 uur en niet om 15.00 uur!

Vrijwilligers gezocht voor repareren van dak boven de kleedkamers.

Geplaatst 16 nov. 2019 06:36 door Hans Ankeveen


Vrijwilligersdag Wijdemeren

Geplaatst 13 nov. 2019 02:13 door Secretaris Handbal

Op donderdag 28 november organiseert de gemeente Wijdemeren een Vrijwilligersdag.
Tussen 17.30 en 21.00 uur is iedereen die vrijwilligerswerk doet in Wijdemeren van harte welkom in het clubhuis van de sportvereniging in ’s-Graveland voor een hapje en een drankje. Het clubhuis wordt voor de gelegenheid gehuld in winterse sferen met bijbehorende muziek, hapjes en drankjes.

Kijk op https://www.wijdemeren.nl/vrijwilligersdag voor meer informatie.

Via de bovenstaande pagina kun je je aanmelden. Vol is vol, dus wees er snel bij!
Heb je vragen? Dan kun je  deze stellen via vrijwilliger@wijdemeren.nl. 

Algemene Ledenvergadering Voetbal

Geplaatst 15 okt. 2019 14:03 door Hans Ankeveen


voorbereiding van het seizoen voor het 1e en 2e.

Geplaatst 23 aug. 2019 10:58 door Hans Ankeveen


Bericht van de voorzitter voetbal Dick Blom

Geplaatst 14 jun. 2019 10:50 door Hans Ankeveen   [ 17 jun. 2019 04:07 bijgewerkt ]

ASV”65 TIMMERT AARDIG AAN DE WEG EN GAAT MINIMAAL VOOR HET LINKER RIJTJE KOMEND SEIZOEN
 
We zijn verheugd de selectie flink te kunnen versterken.
Het heeft nogal wat energie gekost, maar we zijn er weer in geslaagd om een mooie selectie bijeen te brengen.
Het moet weer genieten worden op ons mooie sportcomplex, zo mooi omringd door de huizen en het kerkje, met die fantastische grasmat.
Nieuw zijn: Sergio Claver, Marouane El Hamdaoui  en Jesse Molly van SDW-----Benjamin Tol en Laurens van der Greft van Real Sranang-----Prince Decker van s.v. Hoofddorp-----
Mitchell Engel van Overbosch-----Stefan van Grieken van Legmeervogels---Giovanni Leunura van Altius-----Kadir Gunes van Wasmeer-----Bilal Kurt van Woerden---Anthony
Mando van Buitenveldert en Denzel Veen van de Meteoor.
 
Vertrokken is: Rowan Kloosterman naar ‘s-Graveland.
 
Het grootste gedeelte van het eerste elftal van afgelopen seizoen gaat in het tweede elftal spelen en vormen de B-selectie.
Uiteraard zullen zij bij schorsingen en blessures stand by zijn om in te springen.
Hierbij wordt dan gedacht aan o.a.  jongens als Morris Broeke, Michel Heus, Matthijs van “t Riet en Jeffrey Vierhout.
 
Maar jongens als Yahmil Logali, Bram en Koen Schouten, Patrick van Voorst, Puk Loggen, Fabian Degenkamp, Danny van Hal en Jordi Blokker blijven behouden voor het eerste elftal
en behoren bij de A-selectie.

NAGEKOMEN BERICHT INZAKE YOERI TOL
We zijn mister ASV”65 vergeten te vermelden in ons bericht inzake de selectie van volgend seizoen.
Natuurlijk blijft hij.

Met sportieve groet,
Dick Blom

Bonnetjes

Geplaatst 4 mei 2019 11:39 door Hans Ankeveen


1-10 of 90