Afscheid jeugdtrainer voetbal

Geplaatst 2 jun. 2020 11:45 door Hans Ankeveen   [ 30 jun. 2020 03:36 bijgewerkt door Secretaris Handbal ]

Zaterdag jl. hebben wij afscheid genomen van Ragner als jeugdtrainer. Hij begon zo'n 10 jaar
geleden als assistent van Geurt Holdinga en groeide uit tot een topjeugdtrainer. Wij willen je
niet alleen namens alle jeugdspelers, ouders etc., maar ook namens het bestuur ontzettend
bedanken voor je tomeloze inzet al die jaren. Het bestuur is trots op mensen zoals jij die zich
zo voorbeeldig en belangeloos inzetten voor de jeugd en indirect voor het hele dorp.
Met sportieve groet,

Namens het bestuur van ASV:65
Dick Blom


Nieuwe corona maatregelen

Geplaatst 22 apr. 2020 11:14 door Hans Ankeveen   [ 22 apr. 2020 11:19 bijgewerkt ]

Wat betekenen de nieuwe corona maatregelen van het kabinet voor de verenigingen? Duidelijk is dat het vanaf 29 april weer is toegestaan om jeugd georganiseerd en beheersbaar te laten voetballen bij hun club. Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar (basisschoolleeftijd, t/m onder 13 leeftijdscategorie) van de overheid weer komen trainen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar (voortgezet onderwijs, onder 14 t/m onder 19 leeftijdscategorie) is dit ook toegestaan mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven.

Daar zijn we voorzichtig blij mee. Sport heeft een positieve invloed op de gezondheid van de jeugd en veel kinderen hebben de afgelopen weken te veel stil moeten zitten. Daarnaast kunnen ze ook weer naar het spelplezier en de omgang met hun voetbalvriendjes en -vriendinnetjes uitkijken.

Momenteel zijn we in overleg met de overheid over maatregelen om het voetbal ‘coronaproof’ te maken. Het plan is dat het amateurvoetbal (en vooral het trainen) voorzichtig en gefaseerd weer op gang komt, waarbij we dus beginnen met de jeugd. Wanneer elke keer een nieuwe fase aanvangt, is volledig afhankelijk van de mogelijkheden die de corona maatregelen van de overheid bieden.

Gezondheid en veiligheid zijn en blijven altijd het uitgangspunt.

 

Competities Amateurvoetbal niet herstart

Geplaatst 2 apr. 2020 05:58 door Hans Ankeveen

Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.

Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus* en in heel Nederland. Door de nieuwe overheidsmaatregelen is het niet meer toegestaan om tot en met 28 april te voetballen.

Richten op verenigingsleven

Door vandaag de knoop door te hakken willen we vooral iedereen duidelijkheid geven.”

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal: “Nederland heeft een uniek verenigingsleven dat inmiddels geruime tijd stilligt. Sommige mensen zijn ziek, sommigen helaas zelfs overleden en velen zitten verplicht thuis. Het gaat bij ons om vrijwilligers en amateurvoetballers voor wie de vraag ‘hoe nu verder?’ steeds zwaarder gaat wegen. Vandaag kunnen we vaststellen dat de competities niet meer op een gewenste manier kunnen worden uitgespeeld voor de start van de zomerstop. In tegenstelling tot bij de profs, bestaat er voor de amateurs ook geen scenario om de wedstrijden door te schuiven tot na de zomerstop. Door vandaag de knoop door te hakken willen we vooral iedereen duidelijkheid geven.”

“Voetbal is voor ons belangrijk maar gezondheid staat daar altijd ver boven. Zeker nu. Mocht Nederland voor de zomer toch weer veilig kunnen voetballen en de overheidsmaatregelen worden om die reden afgeschaald, dan ondersteunt de KNVB de verenigingen graag met het organiseren van activiteiten zoals toernooien en oefenwedstrijden. Daar willen we ons nu op gaan richten, dat het verenigingsleven als eerste weer op gang komt zodra dat safe is.”

Geen eindstanden

Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Een werkgroep van de KNVB gaat de consequenties hiervan nader uitwerken.

“Met ons besluit om de competities niet te hervatten zijn we niet over een nacht ijs gegaan. Zo hebben we eerder veelvuldig contact gehad met vertegenwoordigers van verenigingen in het land, onze ledenraad en alle belangenverenigingen in het amateurvoetbal. We zijn ons er namelijk van bewust dat hoe logisch deze beslissing ook is, deze ook impact heeft op de hobby en passie van onze 1,2 miljoen leden en financiële gevolgen kan hebben voor de 3.000 verenigingen.” 

coronavirus

Geplaatst 13 mrt. 2020 08:46 door Hans Ankeveen

Wedstrijden en trainingen afgelast i.v.m. coronavirus

 In navolging van de KNVB-richtlijnen zijn bij ASV ‘65 naast de competitiewedstrijden per direct ook alle trainingen en oefenwedstrijden tot 31 maart 2020 afgelast.

Het Bestuur

Vrijdag 20 maart Bingo gaat niet door i.v.m. coronavirus

Geplaatst 2 mrt. 2020 09:49 door Hans Ankeveen   [ 13 mrt. 2020 09:17 bijgewerkt ]


Zaterdag 14 maart N.L. Doet klussen dag gaat helaas niet door i.v.m. coronavirus

Geplaatst 2 mrt. 2020 02:10 door Hans Ankeveen   [ 13 mrt. 2020 09:18 bijgewerkt ]


In memoriam Nico la Maître

Geplaatst 2 feb. 2020 04:57 door Hans Ankeveen   [ 2 feb. 2020 05:10 bijgewerkt ]

Wij ontvingen het droeve bericht dat Nico la Maître op 73 jarige leeftijd overleden is.
Nico was in het verleden een bevlogen jeugdleider bij de junioren bij ASV”65.
Ook deed hij jaren met zijn bedrijf aan ondersteunende sponsoring en later nog aan shirtsponsoring binnen onze vereniging.
 
Nico heeft jaren in Ankeveen gewoond en droeg onze club een warm hart toe.
Bij belangrijke wedstrijden van ons eerste elftal was hij vaak van de partij en had altijd een plezierige bijdrage aan de derde helft.
Dan was het nakaarten onder het genot van een hapje en drankje over de wedstrijd en de opstelling.
We hadden vaak leuke discussies over wie er wel en niet in de as van het elftal moesten staan.
 
Nico speelde in wellicht het beste A-juniorenteam wat ‘s-Graveland ooit gehad heeft.
Zelf mocht ik nog met hem in ‘s-Graveland 1 tegen het grote Ajax spelen.
Later speelde hij nog bij topteams als Gooiland, FC Hilversum en Elinkwijk.
Hij was een linkspoot met een fluwelen techniek.
Een fijn mens is ons ontvallen en willen Nico bedanken voor alles wat hij voor ASV”65 betekend heeft.
Tevens willen wij zijn familie en dierbare nabestaanden sterkte wensen om dit verlies te dragen.

Namens het bestuur van ASV”65
Dick Blom

Ankeveens Clubkampioenschap Klaverjassen

Geplaatst 13 jan. 2020 11:08 door Secretaris Handbal   [ 13 jan. 2020 11:13 bijgewerkt ]

Vrijdag 10 januari a.s. organiseerde de O.C. van A.S.V. voor de 44ste keer het clubkampioenschap klaverjassen om de Y.A. van de  Woude Beker.
De kampioen van vorig jaar  Sofa heeft zich met hand en kaart verdedigd maar ontSpoorde toch in de laatste ronde. Het was weer een ouderwets gezellige avond die door Tirian,Piet en Lidya voortreffelijke werd bediend.
Om 2015 uur werden de kaarten geschud voor de 1ste ronde en bleek dat er snelle kaarters zijn maar ook kaarters die echt een avond uit zijn. De natten en marsen vlogen zoals gewoonlijk als warme broodjes over de tafel. Dit gaf hilarische toestanden en soms een verwijtbaar gezicht naar de mede speler. Elk jaar wordt er met volle inzet gestreden, maar de kaarten bepalen hoe sterk je bent. Theo Blokker kan hierover meepraten en Ab Splinter helemaal. Theo was vorig jaar nog nummer 2 en nu was de pech prijs voor hem. Ab was vorig jaar voor iedereen te sterk en dit jaar herhaalde hij deze stunt door met het 5474 weer het individueel klassement te winnen. Tweede werd Karel Spoor op gepaste afstand met 5225 punten, 3de Gerard Klarenbeek, 4de Rob van Kooten, 5de Joost Botterman, 6de Marjan Kroon, 7de Ivonne Keulsdam, 8ste Jan uit ten Bosch, 9de Very Stapel en de pechprijs dus voor Theo Blokker.
Nadat deze winnaars hun prijs in ontvangst hebben genomen werd de spanning opgevoerd voor het Clubkampioenschap. Winnaar en Clubkampioen Klaverjassen 2020 is geworden Biljart vereniging ''HET CENTRUM'' bestaande uit Stefan van Houten, Anneke van Rijn, Carmen Kulsdom en Yvonne Kulsdom. 
Biljartvereniging Het Centrum
Hierna de volgden de verenigingen: 2de Sociëteit, 3de ASV Handbal, 4de Biljartvereniging "de Tram", 5de Sofa, 6de IJsclub, 7de All Directions, 8ste ASV Voetbal, 9de Reisvereniging "Ons Genoegen ",  10de ASV Petanque'91 en laatste de ARTV.

Sponsoren Y.A. van der Woude toernooi 2020

De organisatie van het Ankeveens Clubkampioenschap Klaverjassen wil bij deze de sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan wat weer een zeer geslaagd klaverjasavond is geweest.

Bickery, Wapen van Ankeveen, Restaurant 1244, Restaurant Lekker, C.W.'76, Dierenvoeding Kant, Bakker Jeroen, Albert Hein Kortenhoef, Etos, Jumbo, Slagerij Han Janmaat, Albert Hein Gijs van Rijn, Bloemen Hoveling 's Graveland en Brasserie Het Spieghelhuis uit Nederhorst den Berg.

Beste vrijwilligers en helpers voor het repareren van het dak.

Geplaatst 23 dec. 2019 05:15 door Hans Ankeveen
Omdat het weer de eerste dagen onbestendig is met de kans op elke dag regen hebben wij (Geurt en Wim) besloten om de reparatie werkzaamheden te cancelen en op te schuiven naar het voorjaar. Als het zo ver is horen jullie weer van ons.
Bedankt voor het aanmelden en hopelijk zijn jullie van het voorjaar ook weer van de partij.
Fijne feestdagen allemaal en tot 4 Januari op de nieuwjaars receptie.

Geurt en Wim.

Fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar

Geplaatst 18 dec. 2019 23:54 door Secretaris Handbal

1-10 of 97