Archief‎ > ‎

1E ELFTAL WINT VOOR DE BEKER MET 8-0 VAN AW

Geplaatst 25 aug. 2013 12:05 door Hans Ankeveen   [ 6 aug. 2014 11:33 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
ASV'65 kwam furieus uit de startblokken en domineerde de wedstrijd.In de 1e helft werden er veel kansen om zeep geholpen en ook af en toe onnodig wat kansjes weggegeven. Het was Prince George zelf die in de 32e minuut na een fraaie solo de AW goalie kansloos liet en de 1-0 liet aantekenen, hetgeen ook de ruststand was.
In de 49e minuut was het Joeri Tol die Marco de Vries de diepte instuurde, die op zijn beurt de geheel vrijstaande Ivo van Velthoven aanspeelde die de 2-0 tegen de touwen joeg.

In de 54e minuut werd de mooiste goal van de wedstrijd gescoord. Het was Joeri Tol die een fraaie breedtepass van zo'n 45 meter losliet op de slim doorkoppende Fabian Blokker die al vanuit zijn ooghoeken de grillige Prince George de diepte in zag sprinten en vervolgens verwoestend de 3-0 hoog in het net schoot en de Busummers daarmee alle hoop op een goed resultaat ontnam. AW zat er fysiek en mentaal doorheen.De in 62e minuut zeer gretig ingevallen Mike Vonk scoorde een heuze hattrick en scoorde de 4, 6 en 8-0, na assists van Joeri Tol, Marco de Vries en Prince George. Joeri Tol scoorde de 5-0 via een zeer fraaie rush vanaf zijn eigen helft.Het was Prince George die de 7-0 maakte.

De 2e helft was echt een lust om ASV'65 voetballend aan het werk te zien, doch er moet wel beseft worden dat de tegenstander zeer matig was en dat deze overwinning wel gerelativeerd dient te worden, waardoor kleine foutjes niet opvallen, maar straks in de competitie keihard afgestraft zullen worden.

Donderdagavond 29 augustus om 19.45 is er de 2e bekerwedstrijd uit in Amsterdam tegen Zuid-Oost United en dat is een tegenstander van een heel ander en zwaarder kaliber.

Zondag 1 september is er dan de 3e en laatste wedstrijd voor de beker thuis om 14.00 uur tegen Ouderkerk aan de Amstel.

DERBY ASV'65 2- 'S-GRAVELAND 2

Komende zondag staat er om 11.00 uur voor de beker een leuke derby op het programma, komt dat zien aan het Stichts End, want dit wordt vast een leuk voorproefje als straks de standaardelftallen in de 4e klasse G tegen elkaar spelen.

Leuker kunnen we het niet maken.

Met sportieve groet,
Dick Blom