Archief‎ > ‎

ALGEMEEN - EINDELIJK WEER EEN ¨DAG VAN ANKEVEEN¨ 2016

Geplaatst 3 mei 2016 04:30 door Admin Asvankeveen   [ 8 sep. 2016 06:07 bijgewerkt ]
Zondag 12 juni
Sportcomplex ASV
Ankeveen

Door andere activiteiten op het Sportcomplex is er tot ieders teleurstelling in 2015 geen dag van Ankeveen georganiseerd. Dit Evenement wordt iedere twee jaar gehouden en is in de wijde omtrek bekend.

Op deze dag strijden diverse teams tegen elkaar, er wordt daarbij een beroep gedaan op je behendigheid, je creativiteit, je slimheid en natuurlijk je sportiviteit.

Het ziet er naar uit dat deze dag weer veel verassende aspecten zal hebben. De organisatie is in handen van Corine Meisner en Johan Hagen met uiteraard de hulp van vele vrijwilligers.

Je kunt je opgeven doormiddel van een inschrijfformulier.

Om mee te kunnen doen heb je een team nodig van 7 personen of meer van boven de 14 jaar,waarvan minimaal 2 dames. Inschrijfgeld per team is € 35,- .

Wil je deze dag met je team en supporters gezellig afsluiten met een barbecue, geef je hier dan ook voor op. De BBQ , uiteraard met heerlijk vlees, lekkere salade, stokbrood en sauzen wordt verzorgd door Slager Han Janmaat. De kosten hiervoor zijn € 12,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar.

Stel een team samen en geef je op!!!