Archief‎ > ‎

ALGEMEEN - KLAVERJAS MARATHON A.S.VEESTEN

Geplaatst 1 jul. 2013 11:36 door Admin Asvankeveen   [ 24 jul. 2013 06:31 bijgewerkt ]
Zaterdag 29 juni j.l. organiseerde de ASVeesten een klaverjas marathon in de kantine van ASV voor het renovatie project. Deze dag werd door 48 enthousiaste kaarters en kaartsters bezocht die een geweldige kaartdag hebben beleefd.

Om precies 10.00 uur konden de regelaars: Ric Degekamp en Jan Nijnuis het startschot geven nadat de huishoudelijke reglementen bekend waren gemaakt. De sfeer zat er meteen goed in en dat kwam mede doordat de deelnemers de prijzentafel hadden bewonderd die eruit zag als: waar vind je zo iets!!! De organisatie had mede door een paar anonieme sponsors en de slijterij Meenthof, Albert Hein Gijs van Rijn en slagerij Han Janmaat uit de Hilversumse Meent voor een overvolle tafel gezorgd.

Het was een weerzien van oude bekenden maar ook een heleboel nieuwe gezichten. Er werd deze dag 4 x 3 spellen gespeeld zodat het een lange dag zou worden. De deelnemers kregen tijdens de 2de ronde een lunch voorgeschoteld die je ook nergens tegenkomt . En dat is ook ASV.

Nadat een ronde gespeeld was werd er een nieuw nummer getrokken voor de volgende ronde. Zo kwam je elke keer weer andere mensen tegen die het klaverjassen als een
leuk en ontspannen spel speelden. De natten en marsen vlogen over de tafels alsof het niets koste. Om ruim 19.00 uur kon na een druk op de knop van de computer de prijsuitreiking beginnen nadat eerst de vrijwilligers achter de bar werden bedankt voor hun inzet en de beide heren  achter de wedstrijdtafel.

De voorzitters van de voetbal en petanque bedanken in hun woord de deelnemers 
die op deze manier een bijdrage leverden aan de renovatie van de kantine. Om alle deelnemers te noemen die in de prijzen waren gevallen kan ik wel een hele bladzijde 
vullen dus daarom alleen de top:

1 Medhi Hassani    20608 punten  2 Lilian Khoesiaal   19667 punten
3 Chris Bode          19366 punten   4 Tony Beugelaar   19352 punten.
De poedelprijs was voor Hilde Molleman met 15550 punten.
De marsenprijs was voor Lilian Khoesial met 11 marsen.

Nadat alle prijzen waren vergeven en de loterij tafel was geleegd werd er afscheid genomen en om 20.30 uur de kantine afgesloten na weer een zeer geslaagd ASVeesten evenement.

Namens de organisatie,
Wim Bornhijm