Archief‎ > ‎

ASV PETANQUE’91 EINDE JAARS TOERNOOI.

Geplaatst 23 nov. 2014 22:51 door Admin Asvankeveen   [ 20 okt. 2015 08:03 bijgewerkt ]
Zaterdag 22 november j.l was voor ASV een bijzondere dag. Deze dag was het laatste toernooi en er waren ook de bekendmaking van de Clubkampioenschappen en het Waterkippen toernooi..

Ook verheugend was dat deze dag gesponsord werd door de volgende personen:
J en E Grijpink Schilderbedrijf , P.de Kwant van JPInspecties B.V. en Dennis de Boer Aannemer.allen uit Ankeveen. Namens de vereniging onze hartelijke dank.

Zoals eigenlijk het hele jaar het geval is geweest zorgden de weer goden voor een lekker zonnetje tijdens deze dag. Ook is de traditie dat het seizoen wordt afgesloten met een gezamenlijk eten. Dat verhoogt alleen maar de onderlinge band in de vereniging.

Nadat om 11.00 uur eerste partijen waren geloot kon men op de goed verzorgde banen de onderlinge strijd aan gaan. Er werd lekker fel gespeeld en de punten waren moeizaam te verdienen. Toch waren er een paar die vandaag met kop en schouders er boven uitstaken.

Nadat er 4 wedstrijden waren gespeeld kon men de stand van deze dag opmaken en bleek dat er 2 personen waren met 4 gewonnen partijen .

1ste plaats Pim Polman met                              4 gewonnen partijen en 34 pluspunten
2de plaats Henk Wielick met                              4 gewonnen en 30 pluspunten
3de plaats Kees en Cor van Schaik beiden met 3 gewonnen en 19 pluspunten 
5 de plaats Elly van Vliet met 3 gewonnen en een saldo van plus 11.

Nadat deze uitslagen bekend waren gemaakt ging men eerst over op de heerlijke maaltijd om de spanning te laten duren voor de kampioenen.