Archief‎ > ‎

VOETBAL - Bericht ASV Voetbal MARCEL CUIPER nieuwe trainer.

Geplaatst 3 feb. 2013 10:08 door Hans Ankeveen   [ 30 okt. 2013 05:50 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
MARCEL CUIPER NIEUWE HOOFDTRAINER BIJ ASV"65 SEIZOEN 2013/2014.

Het bestuur van ASV''65 is verheugd u te kunnen mededelen dat Marcel Cuiper is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer.

Marcel is 47 jaar geleden geboren in Amsterdam en is al ruim 15 jaar woonachtig in Kortenhoef. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen(meisje en jongen). In het maatschappelijke leven fungeert hij als personeelschef.

Zelf was hij een actief keeper in de A-selectie van de zaterdagclub Vlug en Vaardig uit Amsterdam, welke uitkwam in die periode in de 2e/3e klasse van de KNVB. Ook vertoefde hij ook nog twee seizoenen bij RKAVIC uit Amstelveen.

Zijn trainerscarrière begon hij bij de jeugd van Vlug en Vaardig.
Eind jaren negentig werd hij aldaar assistent-hoofdtrainer en had het 2e elftal onder zijn hoede en werd ook nog even interim-hoofdtrainer.

Daarna werd hij twee jaar hoofdtrainer van ASV'65 (toen nog de zaterdagtak). Daarna werd hij twee seizoenen hoofdtrainer bij Nautilus uit Amstelveen en promoveerde daar van de 6e naar de 5e klasse. Toen werd hij twee seizoenen assistent-hoofdtrainer en keeperstrainer bij Amstelveen/Heemraad, uitkomend in de 1e klasse zaterdag.
Vervolgens keerde hij weer terug naar Nautilus waar hij nu aan zijn derde en laatste seizoen bezig is (in totaal heeft hij dus 5 seizoenen bij Nautilus gewerkt) .
Vorig seizoen promoveerde hij met Nautilus van de 5e naar de 4e klasse.
 
Hij heeft de ambitie om van ASV'65 minimaal een waardige 4e-klasser te maken, waar het plezier wat de jongens eraan zullen gaan beleven en atrractief voetbal voorop zullen staan.

Wij wensen Marcel heel veel succes en veel plezier in Ankeveen en hopen dat hij zijn ambities,
zo ook die van het bestuur waar gaat maken.Het vertrouwen is er volop.

Met sportieve groet,
Dick Blom