Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 27 en 28 september.

Geplaatst 28 sep. 2014 13:55 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:29 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL WINT MET 3-1

Thuis tegen hekkensluiter Batavia'90 uit Lelystad werd er wederom slecht met de kansen omgesprongen en werd deze westrijd onnodig pas heel laat beslist. Prince Decker scoorde de 1-0 na een assist van de sterk spelende Marouan El Hamdaoui. Deze laatste bepaalde de russtand op 2-0 na goed aangeven van captain Yoeri Tol.


Na rust zat er weinig lijn in het spel van ASV"65 en vocht men meer tegen zichzelf dan tegen de tegenstander. Tot overmaat van ramp werd het zelfs nog 1-2 en werd het nog spannend. Gelukkig voltrok vrij snel daarna Prince Decker het vonnis na een lepe assist van de goed ingevallen Giorgio van Sijpenhoff.


Komende zondag is er de uitwedstrijd in Amersfoort tegen Amsvorde en daar dient gewonnen te worden om aansluiting te houden met de middenmoot. Bovendien hebben we daar nog wat recht te zetten dunkt mij.

2E ELFTAL WINT MET 4-0

Thuis tegen BVV"31 2 uit Blaricum was het al na 20 seconden 1-0 door een goal van Farred Benzema, na een goede assist van Finn van Hemert Stakenburg.ASV'65 liep overtuigend uit na een 2-0 ruststand via the man of the match Finn Hemert Stakenburg. Na rust was hij ook verantwoordelijk voor de 3 en de 4-0.

THE GOOD OLD GREENS VERLIEZEN MET 2-4

De tegenstander was het altijd lastige DIOS dat scherper in de afronding bleek en bovendien een uitstekende goalie had. Ruststand was 1-2 en de doelpuntenmakers aan Ankeveense zijde waren Marco van de Berg(kluts) en Sander Schleiffert(strafschop).
Zonde na de mooie overwinning van vorige week.

ZATERDAG 2 verliest met 0-7 en is helaas nog puntloos.

DAMES SPELEN KNAP MET 2-2 GELIJK

Tegenstander SDO uit Bussum was de 1e helft oppermachtig en kwam met 0-1 voor en toen het kort na rust via een lucky goal 0-2 werd dacht een ieder dat het gespeeld was, doch de ladies rechten hun Ankeveense ruggen en gingen als team er zeer strijdvaardig onder gelegenheidscoach Victor Willems Ettori tegen aan.


Via een mooie combinatie was het Noortje Vonk die de 1-2 binnenschoot en even later was het de niet te peilen Stephanie van der Spek die met links zeer effectief de gelijkmaker intikte.
Een mooi resultaat en de dames toonden zich eens temeer een echt team.

JEUGD C1G VERSLAAT BATAVIA'90 C4 MET 2-4

In Lelystad stond het al heel rap 1-0 voor de thuisploeg. ASV"65 kwam sterk terug en het was Rick Kreuning die via een mooie goal de 1-1 liet aantekenen.

In de 2e helft waren de Ankeveners veel beter en Koen Smits( na een assist van Percy Splinter) en weer Rick Kreuning vertaalden dit in een 1-3 voorsprong. Daarna vanwege wat gemakzucht werd het nog 2-3, maar door met zijn allen er een schepje bovenop te gooien was het Mika Glijn die via een zeer fraaie goal de wedstrijd besliste. Man and woman of the match waren Mika Glijn en Percy Splinter, die heer en meester waren op het middenveld.

E1 VERLIEST STEVIG VAN OLYMPIA'25

In het begin zag het er niet naar uit dat het een monsternederlaag van 18-3 zou worden.
Er werd desondanks de gehele wedstrijd keihard gewerkt door ASV"65 en er waren ook kansen 
Tim walrave en Bart de Wilde redden de eer met fraaie Ankeveense goals.

Dit team gaat elke week beter spelen en een overwinning kan niet uitblijven. Het belangrijkste is echter het plezier in het spel en daar ontbreekt het niet aan.

Met sportieve groet,

Dick Blom