Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 20-21 september

Geplaatst 23 sep. 2014 05:21 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:28 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL SPEELT MET 3-3 GELIJK

In en tegen titelkandidaat Hooglanderveen kwam ASV"65 al in de 3e minuut op een 0-1 voorsprong door Bernio Dap na een goede assist van Prince Decker. Daarna veel kansen voor de Ankeveners om de wedstrijd al in een vroeg stadium te beslissen.

Pas in de 42e minuut vond men eindelijk weer het net via een fraaie goal van Lidiano Goedhard, die beheerst de keeper omspeeelde na heel leep aangeven van Bernio Dap.Na rust was het een gelijkopgaande strijd waarbij Hooglanderveen uit een rommelmoment en via een penalty in de 58e minuut op 2-2- wist te komen.  De wedstrijd kon alle kanten uit, doch het was de man in vorm Prince Decker  die in de 79e minuut de 2-3 liet aantekenen en de buit leek binnen, maar in de 88e minuut kwam Hooglanderveen toch nog langzij.  Op voorhand een goed resultaat, maar achteraf gezien hebben de mannen van Yoessef Bouali twee punten verloren.Komende zondag is er de thuiswedstrijd tegen promovendus Batavia"90.

2E ELFTAL VERLIEST MET 1-0 VAN CONCURRENT SDO 4

De mannen van leider Theo Blokker begonnen nerveus aan deze wedstrijd en werd zeker in de beginfase gekenmerkt door veel balverlies, met  name in de as, hetgeen vragen om moeilijkheden was tegen deze gelouterde ploeg uit Bussum, Goed keeperswerk van Mike Vonk zorgde ervoor dat de Ankeveners tot de rust de nul konden houden.


Het was Farrel Benzema die zich in de 29e minuut na een geweldige actie mooi vrijspeelde en zichzelf alleen voor de keeper zette, doch zag zijn inzet rakelings naast gaan.In de tweede helft werden er over en weer vrijwel geen kans weggegeven. De routine van SDO won het uiteindelijk toch van het jonge elan van ASV"65 en straften een foutje achterin genadeloos af.

2E ELFTAL ZATERDAG VERLIEST MET 0-6 TEGEN NVC 3

Een onnodige en te hoog uitgevallen nederlaag.Mannen woensdag weer flink trainen, want de conditie moet beter.

DAMES WINNEN MET 2-9

In Montfoort tegen MSV'19 toonde ASV"65 aan voor deze tegenstander duidelijk een maatje te groot te zijn.c Doelpuntenmakers waren Stephanie van der Spek, Kim, Marielle terpstra en goalgetter Jodi Marx maar liefst 6x.

Zo hebben de dames de onnodige nederlaag van vorige week fris en fruitig van zich afgespeeld.

JEUGD C1G 

Verloor met 2-6 van Victoria C6.  De rust brak aan met een 1-3 achterstand.Rick Kreuning scoorde een mooie Ankeveense treffer. Mika Glijn en Zon Verheijden kregen ook nog kansen.
Er werd de 2e helft keihard gewerkt om het tij te keren,maar uiteindelijk liep Victoria al counterend uit naar 1-6.Stan Wooldrik bepaalde de eindstand op 2-6.
Vrouw of the match was Zon verheijden die overal inzetbaar is en altijd posiviteit uitstraalt.

 D1 overklaste BVV"31 D6 en won met 11-1 na een ruststand van 5-1.
Doelpuntenmakers waren Tydo de Jong,Joep van Rijn,Danny Schouten(2x),Seth Romviel(3x) en Pax verheijden 4x. De 11e goal was een beauty en werd zeer fraai ingekopt door Seth Romviel, na een afgemeten voorzet van Danny Schouten.

De F1 behaalde een mooie overwinning door met 3-0 Huizen F8 te verslaan.
Rick Van Rijn zette ASV'65 al na 6 minuten op een 1-0 voorsprong via een strak schot in de linkerbovenhoek.Aniek van Rijn, Julian Bootsma en Antoon Boomgaard speelden een zeer nuttige partij. Na rust was het goalie Steijn Clijdesdale die zeer fraai redde op een inzet van de spits van Huizen. Uit de tegenaanval schoot Patrikas Gudinovic de bal naar Mas Martens die na een solo met een droge knal de 2-0 binnenschoot.Vlak voor tijd was er een leuke combinatie tussen Rick van Rijn en Mas Martens die Eline Stutterheim aanspeelde en keihard de bal de hoek in joeg en de Huizerse goalie verslagen achterliet.

Met sportieve groet,

Dick Blom