Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslag 16 en 17 november 2013

Geplaatst 17 nov. 2013 12:37 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:30 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERLIEST ONNODIG MET 2-1 VAN DE DREEF

ASV"65 domineerde het eerste kwartier en verzuimde op voorsprong te komen.
De grootste kans was voor Sherick Krind die zijn inzet voorlangs zag gaan. De Ankeveners lieten de Dreef terug in de wedstrijd komen en na balverlies van Bon Giorgo en Yoeri Tol plaatsten zij twee messcherpe counters,  waaruit een 1 tegen 1 situatie uit ontstond.

Het was goalie Rowin de Jong die tot 2 keer toe fraai redding bracht. In de 37e minuut was het Yoeri Tol die een vrije trap zuiver in de linkerbenedenhoek schoot en de 0-1 liet aantekenen. Even later werd Sherick Krind binnen de 16 onderuit gehaald, doch de verder goed fluitende leidsman gaf slechts een vrije trap op de krijtlijn. Na de thee nam ASV'65 het initiatief en kreeg kansen om de verdiende 0-2 te maken, doch het beetje geluk en toch ook wel een beetje killersscherpte ontbrak bij Prince George en yoeri Tol.

Nadat Prince George in de 64e minuut de 0-2 op zijn schoenen had, was het uit de tegenaanval de Dreef die wel wist te scoren.  Er ontstond enige wanorde na deze gelijkmaker bij de Ankeveners en na balverlies voorin stond men niet goed in de organisatie en counterde de Dreef 3 minuten later zelfs naar een 2-1 voorsprong.  Hierna vergat ASV'65 te blijven voetballen en speelde men zoals wijlen Bert Jacobs het noemde het hotse knotse begonia-voetbal, wel opportunistisch, doch echt gevaarlijk werd men niet meer, in tegenstelling tot de tegenstander die de ruimte goed benutte.

Het bleef 2-1 en de ploeg van Marcel Cuiper heeft deze nederlaag aan zichzelf te wijten.  Het rendement voorin was te laag.

Komende zondag wordt er in Amersfoort om 14.00 uur tegen Amsvorde aangetreden.


VETERANEN VERLIEZEN MET 5-3 VAN KOPLOPER NVC

Doelpuntenmakers Marco van de Berg(2x) en Yukkie Oude Wesselink.
Rene van Houten passeerde onderkant lat onhoudbaar zijn eigen doelman. Er werd keihard gewerkt en goed partij gegeven.


JEUGD D1 VERLIEST MET 4-1 VAN NVC

Doelpuntenmaker was Max Walrave, man and woman of the match waren het koningskoppel Stan Wallenburg en Marit Schouten die verdedigend veel tegenhielden.
Vergeten te vermelden dat woman of the match van vorige week Percy Splinter was, die de beste wedstrijd uit haar carriere tot nu toe speelde.
 
Met sportieve groet,
Dick Blom