Archief‎ > ‎

Dames 1 - Wedstrijdverslag 4-11-2012

Geplaatst 5 nov. 2012 11:10 door Secretaris Handbal   [ 12 aug. 2013 01:43 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
Fulmen Fidelitas - ASV 1

Met zijn allen vertrokken we vanuit Kortenhoef op weg naar Amersfoort. Eerst nog effe een lekker bakkie koffie of thee, met een gewonnen versnapering van de Ankeveense BINGO-avond, die overigens erg gezellig was !!!

Om 14.00 uur begonnen we vol aan de wedstrijd en ja hoor Sabine scoorde meteen de eerste minuut. Yes 1-0. Dat gaat wat worden dacht ik, het tempo lag erg hoog en we gingen er vol voor. ASV miste helaas een paar geweldige kansen en Fulmen kreeg de kans om een paar "mooie" tegendoelpunten te scoren. 

Na 20 minuten scoorde Peggy vanuit een mooie break, die super door Petra werd aangespeeld. Pffff eindelijk weer een doelpunt erbij. We kwamen weer wat terug in de wedstrijd door Chantal die de bal onderschepte en ook heel mooi scoorde. De laatste 10 minuten waren we beter op schot en kregen we ook twee penaltys. Gelukkig werden deze benut door Peggy en Sabine. Na een pittige aanval maakte Yvonne een mooi doelpunt met een onderhandse worp.
 
Het spel werd spannend! Marjolein wist de bal te onderscheppen liep als een haas op het doel af en ja hoor doelpunt wauw! Het werd wat onrustig op het veld bij beide kanten en er vielen een aantal twee-minuten straffen wederzijds. Veronique kreeg ook nog een gele kaart, maar dit kwam omdat de scheids een beetje zenuwachtig werd hahaha. Ook kregen we nog een paar penalty's tegen jammer genoeg. Maar net voor de rust toch nog een penalty voor ons en Sabine maakte een prachtig doelpunt.

Rust. PFFFFF Stand 11 - 8 voor Fulmen Fidelitas.

Na een stevige peptalk van Petra en Martien gingen de dames er weer vol tegenaan.
Maar toch duurde het 8 min voor we weer scoorden. Peggy knalde hem er weer in.
ASV en Fulmen gingen wat rommeliger spelen, en hier en daar weer twee-minuten aan beide kanten. Lisa werd omver gekegeld dus een penalty mee die zuslief Peggy erin gooide. Mooi gespeeld gezusters Torsing !! We vochten goed door en ja ook Danielle maakte een voltreffer uit een mooi gat in de verdediging top Daan !!

De wedstrijd raakte ten einde maar toch wisten Sabine en Peggy nog even twee breaks te lopen en ze er beiden in te gooien. Ondanks onze strijdlust, meiden jammer, toch verloren met 18 -14 voor Fulmen Fidelitas!!

Was weer een spannende wedstrijd om naar te kijken en langs deze weg wil ik Natasja veel beterschap wensen met haar schouder. We hebben je gemist Natas!!!!!
 
Door: Monique Souverijn