Archief‎ > ‎

ALGEMEEN - De laatste taken van Evert Swart?

Geplaatst 10 jun. 2013 06:40 door Admin Asvankeveen   [ 4 jul. 2014 09:52 bijgewerkt ]
Eén van de bekendste gezichten binnen ASV is Evert Swart, na vele vele jaren van diverse functies binnen de club kunnen we toch wel stellen dat deze man een wit-groen-wit kloppend hart heeft.

De laatste jaren was Evert nog steeds actief als terreindienst-chef. Mensen vergeten soms wat er allemaal op een club moet gebeuren, maar vele taken werden door Evert met grote overgave uitgevoerd. Het dirigeren van het besproeien van onze velden tijdens de zomer, tot het bijhouden en trekken van de lijnen op onze velden.

Helaas zal er na dit seizoen ook een einde aan deze werkzaamheden zijn van Evert. Na vele jaren zal hij onze club als vrijwilliger "in haast vaste dienst" verlaten, maar zullen hem zeker nog vaak op de club zien als supporter van onze ASV-teams.


Vanuit het bestuur en alle mensen die betrokken zijn bij en met ASV willen wij via deze weg nogmaals onze dank uitspreken voor uw inzet en steun, want een CLUBICONEN als Evert Swart zijn schaars en verdienen het zeker om eens extra aandacht te krijgen.


"EVERT BEDANKT"