Archief‎ > ‎

Les Cailloix - ASV Petanque’91

Geplaatst 21 okt. 2013 04:19 door Admin Asvankeveen   [ 4 apr. 2014 02:31 bijgewerkt ]
Zaterdag 19 oktober werd de 2de wedstrijddag gespeeld in de Winter Club Team Competitie. Deze dag moesten de Boulers van ASV naar Zeist waar men moest aantreden tegen het team van deze vereniging.


Nadat men gearriveerd was kwam men tot d ontdekking dat het een zeer kleine kantine was waar men alle deelnemers niet in kwijt kon. Zo konden de teams niet bij elkaar aan tafel zitten en dat verhoogd de sfeer niet.

ASV kwam deze dag weer met 2 invallers in de ploeg vanwege ziekten. In de 1ste ronde werd er met goed spel de tegenstander erg onder druk gezet en dat leverde 2x een overwinning op met 13-3 en een nederlaag met 10-13.

 
* Concentratie bij het plaatsen.

In de pauze werd de wedstrijden geëvalueerd en men kwam tot de slotsom dat er vandaag wat te halen was. Vol goede moed ging men de 2de ronde in en dat het anders kan lopen dan dat men dacht kwam in deze ronde uit.

Het zat de Ankeveners totaal niet mee en daardoor werden er 2 wedstrijden verloren met de kleinst mogelijke uitslag n.l.12-13. De 3de in deze ronde werd ook verloren en wel met 8-13. In de laatste ronde zou men alles nog eens geven om een nederlaag te voorkomen maar helaas. Er werd met 5-13 en 9-13 verloren en daar kon de overwinning van 13-9 niets meer aan veranderen. 

Terug ziende werd er geëvalueerd en kwam men tot de slotsom dat men heerlijk had gespeeld en dat men toch teleurgesteld was daar men niet had hoeven verliezen.

Zaterdag 2 november aanstaande kan men zich dan hiervoor revancheren daar dan tegen PVN uit Nieuwegein moet worden aangetreden en wel in Soest.