Archief‎ > ‎

Man / Man Vrouw / Vrouw Toernooi

Geplaatst 29 sep. 2013 10:27 door Admin Asvankeveen   [ 4 apr. 2014 02:37 bijgewerkt ]

Zaterdag 28 september werd er onder een stralend najaar zon de man/man vrouw / vrouw tornooi verspeeld.

Om 11.00 uur konden de loting uitslagen bekend worden gemaakt en werd er een start gemaakt aan het 4 partijen durende tournooi. 

Er waren voor deze dag 2 klassementen een wel een voor de dames en een voor de heren. Zodoende waren er wedstrijden die zeer lang duurden en waar men elkaar geen enkele ruimte gaf om grote uitslagen te maken wat het spel alleen maar ten goede komt. Nadat er 4 partijen gespeeld waren en er divrse verrassende uitslagen genoteerd zijn Kon om pl.16.30 uur de eind stand worden opgemaakt.

Hieruit bleek dat bij de dames : Diny van Schaik en Wil Berends als 1ste waren geëindigd met 3 gewonnen wedstrijden en 12 pluspunten.

Als 2de bij de dames eindigden Thea Wielick en Elly van Vliet met 2 gewonnen en 2 min punten.

Bij de heren was de eindstand : 1 Frans van Noort en Ton van Vliet met 4 gewonnen partijen en 31 punten in de plus. Op de 2de plaats eindigden Wim Bornhijm en Piet van Leijen met 3 winst partijen en 24 pluspunten.

Het was voor de deelnemers ook een moeilijke keus te maken op de prijzentafel di er weer verzorgd uitzag. Nadat alles was verdeeld werd er na en gezellig samenzijn tevreden de thuisreis aanvaard met dien verstande dat er volgende maand weer en toernooi is en wel het Wie Wat Waar toernooi wat de laatste ronde wordt voor het clubkampioenschap.