Archief‎ > ‎

Nieuwjaarsontbijtje!

Geplaatst 30 jan. 2014 00:50 door Secretaris Handbal   [ 6 aug. 2014 11:56 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

Zondag 5 januari hadden de lieve dames van de jeugdcommissie weer een gezellig en lekker ontbijtje georganiseerd voor de handbaljeugd. Het was dit jaar een nieuwjaarsontbijtje in plaats van een kerstontbijtje, maar dat mocht de pret niet drukken, want het was even leuk als de voorgaande jaren!

Om 10 uur stroomde de kantine van ASV langzaam vol met de meisjes van de A, C en D. Bijna iedereen was er, hoewel de een wat frisser en fruitiger dan de ander. We zaten met alle teams bij elkaar aan een grote lange tafel die er heel gezellig uitzag. Er was lekker eten en drinken, inclusief warme chocolademelk, kerststol en sterretjes in de bolletjes! Tijdens het peuzelen werd er gezellig gekletst en toen alle buikjes vol zaten begon ieder team traditiegetrouw aan het dobbelspel. Iedereen had twee cadeautjes gekocht en door omstebeurt te gooien met een dobbelsteen werden de cadeautjes verspreid, uitgepakt, geruild en verplaatst tot iedereen uiteindelijk in bezit was van twee cadeautjes die ze (hopelijk) leuk vonden. En als dat niet het geval was, was er wel iemand die met je wilde ruilen. Maar het gaat natuurlijk om de sfeer en niet om de cadeautjes, en gelukkig zat de sfeer er goed in. Om een uur of half 1 ging iedereen weer naar huis en de dames van de A naar de Fuik voor een wedstrijd.
Al met al was het ontbijtje en het dobbelspel een groot succes (dit kan helaas niet gezegd worden over de wedstrijd van de A, maar dat terzijde). 

Dames van de jeugdcommissie, heel erg bedankt!