Archief‎ > ‎

PVN tegen ASV.

Geplaatst 3 nov. 2014 02:45 door Admin Asvankeveen   [ 20 okt. 2015 07:59 bijgewerkt ]
Zaterdag 1 november ging de reis naar het bondscentrum van de NJBB te Nieuwegein.

Na een voorspoedige reis werd men niet erg hartelijk welkom geheten door de uitbaters van de kantine. Cor en Piet werden niet bepaald netjes ontvangen en alle koekjes en snoepjes die je bij hebt mogen niet meer gebruikt worden. Misschien moeten ze een cursus gastheerschap doen.

Vooruit na toch een kop koffie te hebben gedronken ging men met de tegenstander tossen. De banen werden uitgezocht en de wedstrijden konden beginnen. Na alle problemen van vorig jaar met deze tegenstander werd meteen alle ballen gemarkeerd  zodat men kon zien waar de bal lag. In de 1ste ronde was het even wennen aan de banen die erg moeilijk te bespelen zijn.

Team 1 ging in een spannende partij met 10-13 ten onder.
Team 2 zette de stand weer gelijk door met 13-8 te winnen 
Team 3 kon helaas niet tegen de tegenstander op en verloor met 6-13.

Tijdens de koffie pepte men elkaar op want we wilden niet verliezen. Maar tussen willen en kennen zit een klein verschil. De 2de ronde gaf team 1 een domper. Niets lukte en men verloor met 6-13.

Team 2 ging goed en een mooie partij werd met 13-9 gewonnen.
Team 3 heeft een zenuwslopende partij gespeeld die helaas met 12-13 werd verloren.
Terug in de kantine werd er wel een plan de campagne gemaakt want van PVN verliezen staat niet in het woordenboek.

Vol energie werd de 3de ronde ingegaan en kreeg de PVN de zenuwen. Ze stonden met 4-2 voor en dachten al gewonnen te hebben.
Team 1 stelde het voorbeeld en droogde PVN af met 13-4
Team 2 hoorde dit en deed er een schepje bovenop en won met 13-8.
De tussenstand 4-4 en de laatste partij was de einduitslag.

Een zeer spannende partij die tot 8-7 voor ASV gelijk opging. Alle andere deelnemers stonden te kijken en daar blek dat ASV het beste tegen de druk kon een het winnende punt scoorde door met 13-8 te winnen. Teleurgesteld feliciteerde de tegenstander ASV die na een 4-2 achterstand de laatste 3 partijen won en zodoende de eindstand 5-4 op het wedstrijdformulier kon intikken.