Archief‎ > ‎

RIC DEGEKAMP KAMPIOEN

Geplaatst 23 nov. 2014 22:55 door Admin Asvankeveen   [ 20 okt. 2015 08:02 bijgewerkt ]

Zaterdag 22 november was de dag van de kampioenen. Deze dag stond in het teken van de fraaie prijzentafel die gereed stond voor eigenlijk iedereen. Men begon mt de prijsuitreiking van het waterkippen toernooi. Wat iedere donderdagavond werd gespeeld vanaf April t/m November. Na het vele rekenwerk dat hiervoor gedaan moest worden bleek dat de top van dit klassement kwam uit Kortenhoef.

Grote winnaar werd John Hagen met en pittige voorsprong op nummer 2 en dat was Frans van Noort. Op de 3 de plaats eindigde Ben Berends. Voor de top stond een mooie levensmiddelen mand klaar. De overige deelnemers konden hierna hun prijs komen ophalen.


RIC DEGEKAMP KAMPIOEN

Nadat dit klassement was geweest en alle prijzen van de tafel waren werd er eerst een consumptie genomen om de spanning op te voeren was daar het grote moment aangebroken.. Men begon onderaan de lijst en zo omhoog gaande bleven er 3 namen over.

Als 3 de eindigde Frans van Noort , als 2 de eindigde Cor van Schaik en de 
Kampioen dit jaar en dik verdiend RIC DEGEKAMP.

Nadat deze prijzen waren uitgereikt was erna nog een gezellig samenzijn en ging men tervreden naar huis met de wetenschap dat er in het voorjaar 2015 wer enthousiast kan worden gebould in diverse competities. Natuurlijk blijft de boule avond op donderdag zodat men altijd terecht Kan om zijn geliefde sport te bedrijven.

Namens ASV Petanque’91

Wim Bornhijm