Archief‎ > ‎

TRIANGEL TOERNOOI

Geplaatst 2 sep. 2013 09:22 door Admin Asvankeveen   [ 4 apr. 2014 02:33 bijgewerkt ]
Zaterdag 31 augustus j.l. werden er op de banen in Ankeveen weer 4 wedstrijden gespeeld die meetellen voor het kampioenschap 2013. Nadat er ’s morgens nog een flinke regenbui was gevallen kwam de zon tevoorschijn en was er voor de deelnemers weer een fraaie boule dag.

Vandaag werd de 3de ronde gespeeld in de cycles van 4 wedstrijd dagen en kon men weer fraaie en spannende partijen verwachten. Nadat de inschrijving geweest was kon de computer de teams aan elkaar koppelen. Dit leverde gelijk een paar top favorieten tegen elkaar dus een mooie strijd. De verwachte verrassingen bleven vandaag natuurlijk ook niet uit en zo wordt dit jaar het kampioenschap een spannende aangelegenheid.

Nadat in de 2de ronde een van de favorieten onderuit ging kon de koploper zich een klein beetje in de handen wrijven. In deze ronde waren  verder een aantal voorspelbare uitslagen zodat de top zich prepareerde op de 3de ronde.Daarin moesten de 2 favorieten met elkaar spelen en na een zeer spannende partij wonnen zij met de kleinst mogelijke uitslag n.l. 13-12

In de 4de ronde moesten zij tegen elkaar in het strijdperk treden en dat was een wedstrijd waar alle andere spelers bij kwamen kijken die waren uitgespeeld want zo spannend was het. Nadat het begin aardig tegen elkaar opging liep er 1team weg en dat kwam door zeer sterk spel van de ploeggenoten. Nadat er een paar keer verkeerd werd beslist kon de partij een wending aan nemen en zo kon de koploper niet verhinderen dat hij deze partij verloor. Een partij op niveau en dat is goed voor het kampioenschap.

Nadat alle partijen gespeeld waren kon de computer het resultaat berekenen en bleek deze dag de volgende top 5 te brengen:

1 Felix Flameling    4 gewonnen en 30 pluspunten
2 Edwin Berends    3 gewonnen en 14 pluspunten
3 Loes Korsse          3 gewonnen en 12 pluspunten
4ex Wim Bornhijm  3 gewonnen en 9 pluspunten
4exNellie Wiegers   3 gewonnen en 9 pluspunten

Nadat alle prijzen waren vergeven werd er weer een zeer geslaagd toernooi afgesloten.
Ons volgend toernooi is op zaterdag 28 september en wel het M/M  V/V .

Namens de boulers ,
Wim Bornhijm
Comments