Archief‎ > ‎

VOETBAL - D2 Kampioen!

Geplaatst 9 dec. 2013 11:46 door Admin Asvankeveen   [ 4 jul. 2014 09:48 bijgewerkt ]

ASV D2 Kampioen!!! 

De eerste jaars D-tjes van ASV zijn afgelopen zaterdag winterkampioen van hun afdeling geworden. In een rechtstreeks duel met de nummer 2 van de ranglijst, DOB D2 bracht een klinkende 9-3 overwinning het kampioenschap. 33 punten uit 11 wedstrijden laat weinig vraagtekens over. 

Het begin van de wedstrijd was helemaal voor ASV. Ze waren alert en speelden prima over. Dat resulteerde al snel in een 1-0 voorsprong door Danny. Even later tikte Seth de 2-0 al binnen en in de tiende minuut knalde Stan vanaf links de bal snoeihard in de rechter kruising. Toen Danny er, na mooie combinaties van Luca en Jaïr er 4-0 en 5-0 van maakte kwam er echt een juichstemming bij onze jongens. Zelfs zo erg, dat DOB hiervan mooi profiteerde en er 1-5 en 2-5 van maakte. Gelukkig was het rust en coach Jaco weer orde op zaken stellen. Keeper Tydo ruilde de handschoenen met Danny en ASV startte de tweede helft zoals ze ook aan de wedstrijd begonnen. Seth maakte 6-2 en zijn broer Abel de 7-2. Door een prachtige combinatie van DOB scoorden zij ook nog een keer: 7-3. Ver in de tweede helft scoorde Seth zijn derde en het slotaccoord werd verzorgd door Joep, die de eindstand van 9-3 op het scorebord zette. 

Na afloop van de wedstrijd had het jeugdbestuur voor taart, cake en champagne gezorgd, en dat viel in zeer goede aarde bij de jongens. 

Na de winterstop gaan we van de 7-man competitie op een half veld, naar 11 tegen 11 op een groot veld, en daar kijken onze mannen erg naar uit. 

Gefeliciteerd en succes in 2014. 

Uw verslaggever Gijs van Rijn.