Archief‎ > ‎

VOETBAL - Oliebollentoernooi

Geplaatst 11 jan. 2016 02:42 door Admin Asvankeveen   [ 8 sep. 2016 06:11 bijgewerkt ]
Het oliebollentoernooi van 10 januari was een groot succes! Een gezellige middag voor groot en klein, waarin Annet het voortouw naam bij de knuttenbak en Wenda & Niki bij veld 1. 

Om 12:00 druppelde alle spelers binnen, ieder zijn naam werd opgeschreven om daarna ingedeeld te worden in 1 van de 8 teams in poule A of B.  

In poule A speelde Barcelona, Ajax, B. Munchen en Arsenal. 
In poule B Manchester U., PSV, R. Madrid en PSG. 
Ieder team bestond uit 5 spelers, een zondag selectie speler, veteraan, zaterdag senior, B junior en C- junior. Om 13:00 gingen de eerste wedstrijden van start. 

Super leuk om op deze manier de jeugd met je senioren te verbinden, maar ook dat de senioren zien dat er naast zondag ook nog een jeugd actief is voor ASV.

Voor dat de wedstrijden van start gingen werden de aangepaste afspraken nog even doorgesproken, GEEN slidings en de ingooi werd in schieten. De Wedstrijden werden geleidt door Peter Kulsdom, Youssef, Theo Blokker en Jos Vermeulen. 

Met een frisse wind en af en toe een zonnetje was het voor de supporters koud, maar werd er op het veld gezellig en competitief gespeeld.In de kantine was er warme snert en broodjes warme worst met koffie om op te warme van de kou.

Nadat ieder team 3 wedstrijdjes had gespeeld werden er kruisfinales gehouden.
Verrassende, maar terecht winnaar werd team Arsenal ( Gregory, Jos, Edwin, Tido en Bram Schouten)

De jeugd F en E was er een onderling toernooi in de knuttenbak en ook hier waren 4 teams die onderling met elkaar de competitie aangingen. Met een oliebol in de hand werd er naar de wedstrijdjes gekeken en was het ook hier gezellig druk. De uiteindelijk winnaar van dit toernooi was Engeland!

Beide winnaars Engeland en Arsenal kregen na afloop een zak oliebollen en een fles kinder-champagne.

Zie hier de foto's.

Oliebollentoernooi 10 januari 2016Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid, fluiten, achter de bar en organisatie!

Tot volgend jaar bij een nieuw oliebollentoernooi!