Archief‎ > ‎

Voetbalverslagen 9 februari

Geplaatst 10 feb. 2014 00:02 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:28 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 1-4 VAN LAREN'99

ASV'65  begon met veel strijd en passie aan deze wedstrijd en gaf weinig ruimte aan de koploper weg en er werd goed gestoord. Aanvallend konden de Ankeveners niet al teveel brengen aangezien Laren"99 desondanks de wedstrijd domineerde en veelal in balbezit was.  Dit veldoverwicht resulteerde uiteindelijk in een 0-2 ruststand.Na de thee zag men een opnieuw keihard voor elke meter strijdend ASV'65, dat hiermee probeerde het kwaliteitstekort te compenseren.

Na foutjes van Benjamin Tol en goalie Rowin de Jong kwam Laren"99 op een 0-4 voorsprong.  Het was Andrew Chaw die in de slotminuut de eer redde voor de Ankeveners. Een compliment voor de equipe van Marcel Cuiper en Roel Mulder dat als een eenheid opereerde en zich niet weg liet spelen.Komende zondag is er aan het Stichts End de dorpsderby en klassieker ASV'65 tegen 's-Graveland.Beide teams bevinden zich in zwaar weer en hebben een overwinning nodig.

Dat belooft een leuk en sportief spektakel te worden.

DAMES 1 WINNEN MET 2-1 VAN VVZA

ASV'65 nam in een 3-4-3 formatie gelijk het initiatief en zette de tegenstander onder druk. Het was Jodi Marx die zich in de 20e minuut fraai vrij speelde en met een strak schot koelbloedig de Amersfoortse goalie kansloos liet. Stephanie van der Spek maakte vlak voor rust de 2-0 via een zeer mooi geplaatst schot dat in de uiterste hoek verdween.

Na rust drongen de Ankeveners opnieuw aan, maar misten wat kansjes en zij raakten de grip op de wedstrijd kwijt. Libero Denise de Bruin ging de fout in en VVZA strafte dit buitenkansje gelijk af.
Voetballend liep het niet meer bij ASV'65,  maar er werd keihard gewerkt en zij sleepten als collectief de 2-1 overwinning binnen en houden de stijgende lijn van de laatste weken vast.

VETERANEN VERLIEZEN MET 9-3 VAN KOPLOPER ALMERE

The good old greens werden simpelweg bij windkracht 12 letterlijk en figuurlijk door de tegenstander weggeblazen.
De rust brak aan met een alleszeggende 6-0.Goalie Melvin van der Schaar gaf alles, doch uiteindelijk moest hij nog 3 keer capituleren in de 2e helft.Marco de Vries, Ragner Teitsma en Sander Schleiffert scoorden voor ASV'65. 
De 2e helft was het dus 3-3. waarvoor onze mannen een compliment verdienen.


YOUSSEF BOUALI NIEUWE HOOFDTRAINER ASV"65

Het bestuur is verheugd dat het Youssef Bouali voor het seizoen 2014/2015 heeft weten te contracteren.
Hij is ondermeer hoofdtrainer van Ankaraspor, Parkstad en Olympia'25 geweest.
Momenteel is hij assistent-trainer van zaterdag 2e klasser AH'78 in Huizen, alwaar hij ook woonachtig is. 
Hij is in bezit van T.C. 2. Als voetballer speelde hij in de hoofdklasse amateurs bij DCG  en Lisse.

Met sportieve groet,
Dick Blom