Archief‎ > ‎

VOETBAL - VVN MULTINAL VOETBAL EVENT

Geplaatst 13 apr. 2016 10:24 door Hans Ankeveen   [ 8 sep. 2016 06:24 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

VVN MULTINAL VOETBAL EVENT OP 3 en 4 JUNI A.S.OP SPORTPARK MEERZICHT TE NEDERHORST DEN BERG


De commissie VVN Multinal Voetbal Event organiseert dit jaar voor de 40e keer het Bedrijfsvoetbaltoernooi / Voetbal Event en dat gaan we vieren. Naast heel veel voetbal is er op de vrijdagavond een feest met een spetterende band en zal de zaterdag bol staan van acitivteiten

In de KNVB competitie wordt al jaren volop strijd geleverd tussen ASV en VV Nederhorst. Misschien is het nu wel eens leuk om in een andere ambiance te komen voetballen in Nederhorst. Gezelligheid staat voorop!!

De teams bestaan uit zeven voetballers van 16 jaar en ouder en er wordt op een half veld gespeeld. Er kan zowel competitief- als recreatief ingeschreven worden. Dit jaar wordt er tevens een damespoule gemaakt dus ladies uit Ankeveen zijn ook van harte welkom.

In genoemd weekend zal er weer door heel veel teams van verschillende bedrijven, vrienden en/of familie worden gestreden om de Multinal Bokaal.
Het inschrijfgeld voor deelname met een team aan ons toernooi bedraagt € 150,--

Zin gekregen om een weekend te komen voetballen in Nederhorst? Meld u dan nu aan!! 

Ga naar www. vvnederhorst.org download het inschrijfformulier en mail dit ingevuld en ondertekend naar voetbalevent@vvnederhorst.org


Wij zijn benieuwd naar de reacties

met vriendelijk groeten
Commissie VVN Multinal Voetbal Event
Noor van Benschop