Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslag 15 februari 2015

Geplaatst 15 feb. 2015 09:50 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:33 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL VERLIEST TWEE PUNTEN TEGEN KOPLOPER HOOGLANDERVEEN

ASV"65 domineerde deze wedstrijd en creeerde veel kansen.Aissa Zamouri gaf een prima assist op Prince Decker die geheel vrijstaand voor de keeper hoog over schoot.

 Even later was het Bernio Dap die vanaf 5 meter een bal naar de Stichtse kade schoot.

De Ankeveners gaven onder leiding van libero en captain Yoeri Tol vrijwel geen kansen weg.
Vlak voor rust was het Prince Decker die na een fraaie solo Sherrick Krind aanspeelde die met een fantastisch lobje de 1-0 liet aantekenen.

Na rust ging het gelijk op, doch de Ankeveners kregen wederom de beste kansen en ja de ijzeren voetbalwet gold ook hier als je geen 2-0 wenst te maken, dan wordt het vanzelf 1-1, hetgeen in de 67e minuut gebeurde.
Assists van Prince Decker en de creatieve verdediger Zamouri op Bernio Dap en Lydiano Goedhart leverde niet te missen kansen op.

Doch het was een dag dat het geluk ontbrak en tevens de scherpte dat gaat vaak samen.Hooglanderveen kreeg ook nog een dot van een kans, maar goalie Rowin de Jong redde bekwaam.

Toch was er de opluchting toen de scheidsrechter voor het einde floot, want ook Hooglanderveen bleef dreigend en de Ankeveners hadden ook nog tegen een onverdiende nederlaag kunnen oplopen in de slotfase.

Want al zou ASV"65 tot de zonsondergang doorgespeeld hebben, dan hadden ze nog niet gescoord.
Qua veldspel dan toch beter te zijn dan de koploper en niet te winnen gaf na afloop een zuur gevoel.
Coach Yoessef Bouali was zichtbaar aangeslagen, doch de ploeg stond tactisch gezien beter dan ooit tevoren en dat is weer het positieve van deze leuke wedstrijd.


De toeschouwers waren wel enthousiast na afloop en hadden genoten van een super leuk spelend ASV"65.

Komende zondag komt Amsvorde uit Amersfoort op bezoek en dan dient de positieve spiraal te worden voortgezet en omgezet te worden in een overwinning. Aanvang 14.00 uur.

Met sportieve groet,

Dick Blom