Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslag 2 maart

Geplaatst 3 mrt. 2014 00:28 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:27 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
2E ELFTAL WINT MET 1-0 VAN SOEST

Het was geen goede wedstrijd, maar de spanning maakte veel goed en ASV'65 heeft alles gegeven qua strijd en dwong zo toch een verdiende overwinning af.Soest was optisch sterker en kreeg al in de 3e minuut een grote kans, doch goalie Rowin de Jong redde fraai.

De verdediging van de Ankeveners werd goed georganiseerd door libero Claerence Koornheim en de veteraan Jan Sikking die als linksback geposteerd stond draaide moeiteloos mee in het geheel. Voorin werd regelmatig druk gezet door de ijverige Mike Vonk,Andrew Chaw en Marco de Vries, hetgeen de Soesters in verwarring bracht.In de 28e minuut was het dan ook Marco de Vries die genadeloos een verdedigingsfout afstrafte en koelbloedig de 1-0 liet aantekenen.

Na de rust drong Soest erg aan en kreeg ASV'65 dat verdedigend goed stond veel ruimte om te counteren, met name Andrrew Chaw die uitgroeide tot man of the match was met zijn snelheid een plaag voor de Soester verdediging.

De grootste kans was er in de 88e minuut voor Victor Willems Ettori, doch zag zijn inzet overgaan.
Al met al konden er weer 3 punten worden bijgeschreven en kruipen the boys van Theo Blokker langzaam omhoog op de ranglijst.

1E ELFTAL
Het 1e elftal was wederom vrij en maakt zich op voor de belangrijke thuiswedstrijd komende zondag tegen Amsvorde uit Amersfoort.
De punten zijn hard nodig.
Als er weer met dezelfde strijd en passie wordt gevoetbald als tegen 's-Graveland, moet het weer eens lukken om de 3 punten in Ankeveen te houden.

Met sportieve groet,
Dick Blom