Archief‎ > ‎

wedstrijd verslagen 4 mei 2014

Geplaatst 4 mei 2014 10:27 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:24 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 4-1 VAN SPORTING"70

ASV"65 voetbalde fris, maar wat naïef van de lever in een 4-3--3 systeem en kreeg in het 1e half uur een paar kansjes, doch gaven veel te veel ruimte tussen de linies weg.

Het was maar goed dat de Utrechters het vizier niet op scherp hadden staan en hun eindpass  met regelmaat ontbrak.In de 37e minuut was het Prince George die vanuit de tweede lijn fraai opkwam en na een mooie solo vernietigend uithaalde en de 0-1 liet aantekenen. In de 41e minuut was het alweer gelijk na een vrije trap vanaf rechts, welke onnodig door captain Yoeri tol werd veroorzaakt.

Na rust een zeer beweeglijk Sporting'70 die de Ankeveense veste sloopte via leuk combinatievoetbal.
Het kostte de Ankeveners veel kracht om de gaatjes dicht te lopen en.aangezien er voorin veel balverlies geleden werd en de linies niet goed aansloten was het wachten op de 2 1  die in de 53e minuut viel.
In de 68e minuut werd het 3 1 en de koppies gingen omlaag en de wedstrijd was gespeeld.
Er zat geen overtuiging meer in het spel van ASV`65 en er werd niet meer als collectief strijd geleverd.
Vlak voor tijd viel nog de 4 1.

Aangezien concurrent Nederhorst het´Gooi versloeg  en daardoor de achterstand op ASV`65 tot 2 punten heeft verkleind wordt het komende zondag in de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Achterveld nog heel spannend. Ook Amsvorde dat maar 1 punt voorstaat op ASV`65 zou nog laatste kunnen worden.

Gelukkig heeft ASV´65 alles nog in eigen hand, maar zal veel compacter en georganiseerder  dienen te spelen,  zodat vandaar uit de twee super snelle spitsen toe kunnen slaan, wellicht in een iets vrijere rol.

VETERANEN VERLIEZEN MET 2-3 VAN SLOTERDIJK


The goodold greens werden door Wim Reijmerink in nieuwe jasjes gestoken.
Zij kregen hierdoor een extra motivatie, maar moesten toch het onderspit delven tegen Sloterdijk dat door deze zege het kampioenschap behaalde.
Marco de Vries en Sander Schleiffert waren de Ankeveense doelpuntenmakers.
Edwin Hilhorst keepte een puike partij.Referee Peter van Kulsdom toonde zich een autoriteit

Met sportieve groet,
Dick Blom