Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslag 8 februari

Geplaatst 8 feb. 2015 13:49 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:34 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

2E ELFTAL HANDHAAFT KOPPOSITIE NA 0-2 WINST OP BVV"31

ASV"65 was de gehele wedstrijd optisch sterker maar vergat te vaak het combinatiespel toe te passen en men ging mee in de slipstream van de tegenstander die hard en fel speelde en het motto lange halen gauw thuis hanteerde.

Hierdoor veel hotseknots-begonia voetbal zoals wijlen Bert Jacobs het zo mooi omschreef.Helaas was het Louis van Gaal die in zijn zuid duitse engels dit onlangs minder mooi weergaf.

In de 31e minuut was het Olivier Tol die vanaf 25 meter ineens uit de lucht op de linkerkruising schoot. Even later was het de sterk spelende Fabian Blokker die een grote kans kreeg en zijn inzet bekwaam door de Blaricumse goalie gekeerd zag.

Na rust kwam er ondermeer door de inbreng van Yoeri Steenvoorden meer voetbal in het team van de florerende coach Theo Blokker.
In de 69e minuut was het Fabian Blokker die via een listige steekpass zeer fraai Finn van Hemert bediende die vervolgens binnen de 16 onregelmentair werd gestuit.

Captain Niki schoot de toegekende penalty snoeihard tegen de touwen.
Even later was het van achteruit wederom Lamaitre die een dieptebal losliet op de goed en tijdig wegsprintende Farred Benzema, die alleen op de goalie afging en zeer beheerst de stand op 0-2 bracht.

Daarna nog kansen op 0-3, maar dat zat er niet meer in. Zou er iets meer rust in het Ankeveense spel geweest zijn dan had de score zeker hoger uitgevallen.Stille onopvallende uitblinkers(die zijn vaak het belangrijkst) waren Thijs Booij, Ronald Lindenberg en Kevin Jungermann.

Robert van de Heuvel werd vanwege een blessure opgelopen bij het zaalvoetbal node gemist, maar kon als toeschouwer meejuichen en meeleven. Een echte kampioen wint ook zijn slechte wedstrijden en zaten er veel leermomenten in.

DAMES KANSLOOS TEGEN KOPLOPER SDO

Werd er thuis nog een gelijkspel afgedwongen.
In Bussum werd het duidelijk een ander scenario en werd er met een 2-0 achterstand thee gedronken.
Kort na rust werd het 3 en 4-0 en toen was het verzet van ASV"65 gebroken en gingen de koppies naar beneden.

Hierdoor kon SDO naar een 8-1 zege uitlopen.
Melanie Schouten redde de Ankeveense eer door zeer fraai via een afstandsschot de Bussumse goalie te verschalken.

Van de week weer met zijn allen keihard trainen om deze mentale domper te kunnen afschudden.

 De rest van de wedstrijden waren afgelast.
Komende zondag speelt het keurkorps van Yoessef Bouali thuis tegen Hooglanderveen, aanvang 14.00 uur.

Met sportieve groet,

Dick Blom