Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 06/07-09-2014

Geplaatst 7 sep. 2014 11:45 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:28 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL KEIHARD ONDERUIT TEGEN BAARN

Een goede generale (vorige week werd er voor de beker nog met 5-1 gewonnen van Nederhorst) werd afgewisseld met een dramatisch slechte competitieouverture.

In en tegen Baarn werd er met maar liefst 7-1 verloren. Een zeer slap en onsamenhangend ASV"65 keek al na een half uur tegen een 3-0 achterstand aan. Sherrick Krind maakte na een mooie combinatie met Yoeri Tol en Sergio Claver nog vlak voor rust de 3-1, wat nog wat hoop gaf. Wie dacht dat de Ankeveners gedreven en fel aan de 2e helft zouden beginnen kwam bedrogen uit.
Het bleef zeer teleurstellend een slap en inspiratieloos geheel.  Onbegrijpelijk dat zoiets in deze fase van de competitie voor kan komen. Keihard trainen en laat een ieder de hand in eigen boezem steken, want dit was wat je nou noemt een echt collectief falen.

Komende zondag is het team van Youssef Bouali vrij, maar een straftraining zou dan wellicht zeer wenselijk zijn.

2E ELFTAL ZONDAG VERLIEST MET 3-6 VAN NEDERHORST 2

ASV'65 keek in deze bekerwedstrijd al snel tegen een 0-1 achterstand aan
Daarna was het de net als vorige week uitblinkende Giorgio van Sijpenhoff die via een echte hattrick de stand omboog naar een 3-1 voorsprong.
Op slag van rust
 scoorde Nederhorst de 3-2.  Na rust een frisser en betere tegenstander.
De Ankeveners vergaten te combineren en hadden geen juiste bezetting op het middenveld, waardoor er veelal de lange bal werd gehanteerd, met veel balverlies als gevolg.Gretig en dankbaar maakte de tegenstander gebruik van deze ruimte.
De omschakeling bij ASV"65 was ruim onvoldoende en zo kon Nederhorst uiteindelijk uitlopen naar een 3-6 zege.

2E ELFTAL ZATERDAG VERLIEST MET 3-1 VAN SVM

Dit nieuw opgerichte zaterdagteam onder aanvoering van captain Michael Kisjes begon voortvarend aan deze bekerwedstrijd die in Maartensdijk gespeeld werd.
Het was Chris van Dijk die al na 12 minuten de verdiende 0-1 binnenschoot.
Daarna werd SVM sterker en goalie Danny te Kloese onderscheidde zich met een paar fraaie reddingen.
Via een penalty vlak voor rust werd het 1-1.  Na rust bleken de Maartensdijkers over een betere conditie te beschikken en kort na rust kwamen zij op voorsprong. 

De Ankeveners hadden een kruit een beetje verschoten en smachten naar de 3e helft Vlak voor tijd werd het nog 3-1.

JEUGD C1 VERLIEST IN SLOTMINUUT MET 3-4


De nieuwe keeper Berend en de versterking op het middenveld via Koen Smits gaven dit team nieuwe impulsen. De 1e helft ging gelijk op. Toch was het tegenstander Legmeervogels die met een 0-2 voorsprong de rust in ging.Kort na rust was er de aansluitingstreffer via Finn Heijstee, na een goede combinatie tussen Stan Wallenburg en Rick Kreuning.ASV"65 werd sterker, maar het werd 1-3 door een Uithoornse counter.Rick Kreuning en Finn Heijstee maakte via fraaie goals weer gelijk.Hard werkend probeerde men er nog de overwinning uit te slepen, doch door een ongelukkige goal in de laatste minuut werd er met 3-4 verloren. Een compliment aan het hele team voor de getoonde wedstrijdmentaliteit is op zijn plaats.
Man of the match werd Stan Wallenburg, die zowel als libero en als middenvelder goed voetbal liet zien.

website www.asvankeveen.nl

Met sportieve groet,

Dick Blom