Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 11 en 12 april 2015

Geplaatst 12 apr. 2015 14:13 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:39 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL VERLIEST STREEKDERBY MET 3-2

Na 2 minuten spel was het al 1-0, aangezien ASV"65 veel te slap aan de wedstrijd begon,
Daarna volgde nog een paar kansen voor de thuisclub 's-Graveland, maar door goed keeperswerk van Rowin de Jong en slecht afwerken van de voorwaartsen van de thuisclub  werd de score niet verder uitgebreid.

In de 24ste minuut scoorde Sherrick Krind uit een vrije trap, waarbij de verder redelijk keepende Remco Kempers niet geheel vrijuit ging de 1-1.

in de 33ste minuut was het Jesse Molly  die ver onder zijn normale niveau bleef en onnodig balverlies leed op het middenveld, waar vanuit een 's-Gravelandse counter de 2-1 kon worden gescoord.

ASV"65 verzuimde door te schuiven vanuit het middenveld en elke afvallende afvallende bal was voor 's-Graveland.De afstand tussen het middenveld en de aanval was veel te groot en 's-Graveland maakte dankbaar gebruik van deze ruimte.

Tactisch zag het er niet goed uit en met de ruststand 2-1 kwam men goed weg.

Na rust met de wind mee werd er door de Ankeveners meer druk gezet en was men optisch sterker, maar niet echt gevaarlijk.In de 63ste minuut was het uit een voorzet van Yoeri Tol een 's-Graveland verdediger die in paniek in eigen doel kopte.

Toen leek ASV"65 de westrijd naar zich toe te trekken en kwam 's-Graveland er niet meer uit.Ook toen werd er van achteruit niet doorgeschoven naar het middenveld om de druk te verhogen op de defensie van de thuisclub.

In de 74ste minuut was het Aissa Zamouri die op het middenveld knullig de bal verspeelde en het gevolg was een "s-Gravelandse counter waaruit de 3-2 werd binnengeschoten.

Hierna een machteloos ASV dat het middenveld maar niet in handen kreeg en met lange ballen bleef spelen die net zo hard weer terugkwamen.Een off-day qua tactische uitvoering en inzet, want de thuisclub was veel feller.

Komende zondag is er de thuisderby tegen Nederhorst waar men revanche kan halen op de eerder geleden nederlaag dit seizoen en tevens deze onnodige nederlaag weg kan spoelen, maar dan zal er veel meer beleving moeten zijn en meer als ploeg gevoetbald dient te worden.

Veel aandacht zal er deze week gegeven dienen te worden tussen de aansluiting van de linies onderling, want daar is de wedstrijd uiteindelijk op stuk gelopen.

2E ELFTAL SPEELT MET 2-2 GELIJK IN DE TOPPER TEGEN EN IN MUIDEN

Kevin Jungermann maakte beide goals na assists van Fabian blokker en Yordi blokker.Gelukkig speelde naaste concurrent Batavia"90 ook gelijk en werd het toch nog een redelijk goede dag voor coach Theo Blokker.Minpuntje was het uitvallen van libero Niki die met knieverwondingen naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

VETERANEN SPELEN MET 2-2 GELIJK

Uit in en tegen Hoofddorp kregen the good old greens te weinig gelet op de vele kansen.Leider en speler Joost Botterman oogde na afloop zeer ontevreden.Doelpuntenmakers Ragner Teitsma en Sander Schleiffert.

ZATERDAG 2 VERLIEST MET 1-4

De derde helft was nu extra beregezellig want het vrijgezellenfeest van Tim Holdinga werd na afloop tot in de kleine uurtjes gevierd.

DAMES VERLIEZEN MET 3-0 HOOGLAND

The ladies hebben tegen de koploper een redelijke wedstrijd gespeeld.
De tegenstander was beter, maar door de inzet kon men de schade beperkt houden.
Els Hilhorst-Ruitenbeek kreeg de enige maar ook een hele grote kans,  maar zag haar schot gepareerd door de Hooglandse goalie.

C!G WINT MET 9-0 VAN ZUIDVOGELS

ASV"65 speelde de gasten uit Huizen compleet van de mat.Doelpuntenmakers Koen Schouten, Bram Schouten 3x, Koen Smits,
Rick Kreuning 3x (waarvan 1 met een leuk hakje) en Finn Heystee met een schot vanaf zo"n 20 meter.

Man of the match was Koen Schouten, aangezien hij naast drie goals ook nog eens drie assists had.

Met sportieve groet,

Dick Blom