Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 11 en 12 oktober 2014

Geplaatst 12 okt. 2014 12:22 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:31 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL WINT OPNIEUW EN STIJGT NAAR DE 4E PLAATS

ASV'65 stond al na 20 minuten met 3-0 voor.In de 12e minuut was het de ongrijpbare Bernio Dap die de score opende na een assist van Yoeri Tol en 3 minuten later was het Lidiano Goedhart die na een wereldpasseerbeweging met links in de rechter benedenhoek schoot na goed aangeven van  de sterk solide spelende Yoeri Steenvoorden.
In de 20e minuut was het wederom Bernio Dap die de 3-0 liet aantekenen.Het leek een niet te bevatten walkover te worden tegen de nummer 4 van de ranglijst AS"80.

De Ankeveners werden overmoedig en liepen uit hun positie, hetgeen de tegenstander ondanks alles wel bleef doen en nam het middenveld in handen,Optisch was AS"80 op dat moment sterker, doch ASV"65 bleef gevaarlijk vanwege de individueke kwaliteiten, doch de druk van de tegenstander nam toe en vlak voor rust werd het 1-3.
Na rust een wederom sterk aandringend AS'80 en een snel counterend ASV"65.Het was Yoeri Tol die via een fraaie individuele actie een niet te missen voorzet gaf op Bernio Dap die even dacht dat hij Dennis Bergkamp was en met een nonchalant hakje de kans om zeep hielp. In de 53e minuut was het dan captain Yoeri Tol zelf die dacht ik ga hem dan zelf maar maken en weer fraai vanuit de tweede lijn opkwam en de bal snoeihard binnenschoot.
 De wedstrijd leek gespeeld maar AS"80 kwam al heel snel terug tot 4-2  en even later was het goalie Rowin de Jong die met een prachtige redding de 4-3 voorkwam.
Kansen voor de Ankeveners op 5-2 , doch het werd toch nog onnodig spannend toen AS"80 7 minuten voor tijd de 3-4 maakte.

Het werd een zinderend slot van dit duel maar Giorgio van Sijpenhoff maakte aan alle spanning een einde door in de 88e minuut een door hem zelf veroorzaakte vrije trap met zijn rechter buitenkant van zo'n 25 meter in de linkerkruising te schieten.
De goalie uit Almere stond aan de grond genageld en de bal bleef nog enkele seconden in deze kruising hangen.
Een doelpunt zoals je dat maar zelden ziet, wat een schoonheid.
 Eigenlijk zou deze goel de hele wereld over moeten gaan, ongekend.
Linkervleugelverdediger Alfred Fernandez en voorstopper Benjamin Tol speelden een zeer sterke partij.

JEUGD D1 BOEKT MONSTERSCORE EN WINT VAN SDO D5 MET 16-1

Deze wedstrijd was reeds een week eerder al gespeeld, maar ASV'65 was een paar maten te groot voor de Bussumers

Het is te hopen dat dit team gauw hoger zal worden ingedeeld, want om elke week met hoge cijfers te winnen en te weinig weerstand te krijgen schiet niet op en worden de spelers er niet beter op. Vooralsnog werd het een prima voetbalshow en de doelpuntenmakers waren Seth Romviel 5x,Pax Verheijen 3x, Joep van Rijn 3x, Danny Schouten 3x, Ignas Gudinovic 1x en een eigen doelpunt.
Man of the match was Seth Romviel.

F1 VERSLAAT BZC"13 F1 MET 0-2

De eerste kans was voor Patrickas Gudinovic, maar die schoot net naast en Steijn Clijdesdale mikte tegen de keeper aan.
Keepster Eline Stutterheim moest zich aan de andere kant flink strekken en haalde fraai een inzet van de tegenstander uit de hoek.

Kort na rust was het Mas Martens die een prima voorzet van Julian Bootsma keihard tegen de touwen joeg en ASV"65 op een verdiende 0-1 voorsprong zette. De Ankeveners voerden de druk behoorlijk op, zelfs zo erg dat de stopper van BZC"13 in eigen goal schoot.
Rick Van Rijn scoorde nog vlak voor tijd maar om onduidelijke redenen werd dit doelpunt afgekeurd.

Vrouw of the match werd Eline Stutterheim.

Met sportieve groet,

Dick Blom