Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 13 / 14-09-2014

Geplaatst 14 sep. 2014 13:16 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:28 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

2E ELFTAL START COMPETITIE MET 4-1 ZEGE

ASV"65 domineerde vanaf het begin en heeft een meer dan verdiende overwinning behaald.

De Ankeveners sprongen alleen niet best om met de kansen en maakten het zichzelf hierdoor lastig en hielden zo de tegenstander AS"80 5 lang in de wedstrijd.
De mannen uit Almere gaven de ijzeren voetbalwet kleur door in de 27e minuut wel te scoren en namen onverdiend een 0-1 voorsprong.
Een mooie voorzet in de 38e minuut van links door Farrel Abdelbakey werd met het hoofd knap verlengd door Claerence Koorndijk, waarna Finn van Hemert Stakenburg de gelijkmaker kon intikken.
 In de 43e minuut was het Giorgio van Sijpenhoff die met een fraaie interceptie op het middenveld een prima dieptepass afleverde op de goed spelende Farrel Abdelbakey, die vervolgens met een strakke schuiver de Ankeveners op een 2-1 voorsprong bracht.
Na rust was het de snelle behendige Andrew Chaw die iedereen en alles omspeelde doch zag zijn veel te zachte schot op open doel alsnog van de doellijn gehaald worden.

Het bleef heel lang 2-1 en het waren de uitblinkers achterin Claerence Koorndijk en Robert van de heuvel (samen 72 jaar jong) die rust brachten en ervoor zorgden dat er geen kans werd weggegeven.
Uit een vrije trap zo"n 25 meter van de goal was het de krachtmens  en man of the match Giorgio van Sijpenhoff die in de 79e minuut vernietigend het leer de bovenhoek in joeg.
Vlak voor tijd bepaalde Andrew Chaw de eindstand op 4-1 en strafte vanwege zijn alertheid en fitheid genadeloos een fout af in de Almeerse defensie..
Een leuke opsteker voor de mannen van een stralende leider Theo Blokker.

Doelstelling van dit seizoen is promotie  om de aansluiting met het 1e elftal te kunnen verbeteren.

DAMES VERLIEZEN NIPT MET 2-3 VAN VVZA


ASV'65 begon voortvarend en het was Jodi Marx die al vroeg de 1-0 binnenschoot
Even later zag ze een geweldige vrije trap die ze de kruising injoeg afgekeurd door de arbiter,  aangezien het een indirecte vrije trap betrof.Iris Boelhouwer miste nog een grote kans.
Daarna raakte de Ankeveners de draad en de organisatie een beetje kwijt en kon VVZA  de regie overnemen en vlak voor rust de gelijkmaker scoren.
Een hard schot werd goalie Wenda Velzeboer te machtig,  die overigens daarvoor al een paar fraaie reddingen had verricht.
Na rust een gelijk opgaande strijd met een dreigender VVZA en de 1-2 viel dan ook.Melanie Schouten beloonde het harde werken van haar ploeg en maakte cool de gelijkmaker.
De snelle linkerspits van de Amersfoorters maakte het verschil en scoorde vlak voor tijd de 2-3.Zuur voor de equipe van Dennis Rijkse,  maar men heeft er alles aangedaan.Leonie Veenman krijgt nog een compliment voor de vele kilometers die ze vandaag weer afgelegd heeft.

JEUGD--C1 KRIJGT KLOP MET 8-0 VAN HUIZEN C5

Met een nieuwe libero Oscar de Wit begon ASV"65 enthousiast na de goede wedstrijd van vorige week.
Na 10 minuten keek het team van Ab Splinter al tegen een 3-0 achterstand aan.
De rust brak aan met 4-0 en na de thee gingen de kopjes wat omlaag en werd er onzorgvuldig gespeeld.Huizen kon vrij uit spelen en liep uiteindelijk uit naar een 8-0 overwinning.Man of the match werd Rick Kreuning die keihard gewerkt heeft om er nog iets van te maken.

Volgens coach Ab dient er nog wel wat aan de conditie geschaafd te worden, dus met zijn allen van de week de zaak weer positief benaderen en lekker trainen.

Het 1e elftal was vrij en speelt komende zondag in en uit tegen Hooglanderveen.

Met sportieve groet,

Dick Blom