Archief‎ > ‎

wedstrijdverslagen 12 en 13 april 2014

Geplaatst 13 apr. 2014 12:57 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:25 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL WINT MET 3-1

ASV'65 maakte het zichzelf erg moeilijk door de vele kansen niet te benutten en won uiteindelijk dik verdiend, doch de uitslag had veel hoger uit moeten vallen. Desondanks was de feeststemming er niet minder om na afloop in Ankeveen, want de drie punten waren noodzakelijk in deze fase van de competitie om de strijd voor lijfsbehoud.

De Dreef uit Utrecht werd weggespeeld, doch werd door de Ankeveners in de wedstrijd geholpen doordat er dramatisch slecht met de geboden kansen werd omgesprongen. In de 33e minuut wisten de bezoekers wel te scoren uit 1 van hun zeer spaarzame aanvallen en geheel tegen de verhouding in werd er met 0-1 thee gedronken.
Na rust wist uitblinker Giorgio van Sijpenhoff in de 48e minuut met een fraai genomen vrije trap de 1-1 te scoren.in de 62e minuut werd Prince George binnen de 16 onregelmentair gestuit. Captain Yoeri Tol die aanvallend een off-day had was zoals altijd trefzeker en bracht ASV"65 op een 2-1 voorsprong. In de 79e minuut maakte Sherrick Krind pas een einde aan alle spanning en schoot na een mooie passeeractie laag en strak in de korte hoek en bracht zo de eindstand op 3-1.

Komend weekend is de equipe van marcel Cuiper en Roel mulder vrij en op 27 april is er de uitwedstrijd tegen AS"80. Voorlopig is er de 5 punten voorsprong op Nederhorst, maar ze moeten nu niet denken dat het met 3 wedstrijden te gaan al gespeeld is. 
Scherp blijven met zijn allen dan speelt ASV"65 volgend seizoen weer in die mooie 4e klasse G.

2E ELFTAL AFGEDROOGD MET 12-1

Tegen koploper Vriendenschaar in Culemborg hadden the boys van Theo Blokker weinig te vertellen. Het werd een ongelijke strijd.Casper Schenkkan had zijn debuut als goalie anders voorgesteld, maar hem kon niet veel worden verweten. Het was Thijs Booij die de Ankeveense eer redde, na een mooie assist van Bas van Dijk die fraai de diepte werd ingestuurd door Marc Bouman (beiden veteranen)

DAMES 1 VERLIEZEN TOPPER MET 1-3

Veel balbezit en de beste kansen voor ASV"65, doch het was Hoogland dat de voorsprong nam. Hierna probeerden de Ankeveners geforceerd de gelijkmaker te maken, waardoor het spel onrustig werd en er veel uit de positie gelopen werd, ASV'65 gaf hierdoor veel ruimte weg en zo kon er door Hoogland naar een 0-2 voorsprong gecounterd worden.Men bleef goed strijd leveren en het was Jorieke Booij die haar harde werken en goede spel beloond zag met een fraaie aansluitingstreffer. Er volgde nog een waar slotoffensief, maar het was Hoogland die scoorde en de koppositie overneemt.
Het geluk en het overleg ontbrak en dat was zonde in zo'n belangrijke wedstrijd.

JEUGD D!G VERLIEST MET 2-5

Tegen Batavia D4 keek men ondanks goed keeperswerk en man of the match Koen Smits al met de rust tegen een 0-4 achterstand aan.
Na rust een stormachtig ASV'65 dat 5 a 6 kansen creeerde, doch een goede keeper op hun weg vond. 
UIteindelijk scoorden Rick Kreuning en Finn Heijstee de Ankeveense doelpunten.


't Gooi D3 - ASV D2
Eindelijk weer een wedstrijd met het complete D2 elftal, aangevuld met Mandy van de D1. De jongens hadden er zin in maar begonnen toch wat voorzichtig aan de wedstrijd. ASV was wel veel aan de bal, maar vooral op eigen helft. Gelukkig stond daar Stan als laatste man en Danny als keeper, zodat het heel lang 0-0 bleef. Na wat kansen over en weer, lukte het de spits van 't Gooi om door de verdediging heen te breken en de bal onhoudbaar, net onder de lat de te knallen. De resterende minuten naar de rust toe gaven geen hoop voor de 2e helft, de zoveelste verliespartij leek al een feit.

Maar na de rust was niet alleen van speelhelft gewisseld, maar ook van rol. Plotseling was ASV de bovenliggende partij en na 10 minuten was het al 1-3. Een prima samenwerking tussen middenveld en voorhoede leverde prachtige doelpunten op van Damien, Seth en Danny. Niet veel later maakte Pax het feest compleet met het vierde doelpunt. Keeper Tydo liet zien dat hij snel leert, en nu ook vaak goed uitkomt. Hij kon niet voorkomen dat het kort voor het einde nog 2-4 werd, maar ja, toen waren we de eerste overwinning van het jaar al een beetje aan het vieren. Goed gespeeld jongens en meisje!

F1 VERLIEST MET 4-1

Tegenstander Victoria F15 was de iets beter voetballende ploeg.
Keeper Patrikas Guinovic had enige fraaie reddingen in huis, maar moest in de 1e helft twee tegendoelpunten toestaan.Rick van Rijn schoot vlak voor rust de 1-2 binnen.
In de 2e helft verdedigde Sieijn Clijdesdale het doel en deed dit naar behoren.
Ondanks de goede coaching van Michael Clijdesdale liep Victoria uit naar een 4-1 overwinning. 


Met sportieve groet,
Dick Blom