Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 14 en 15 december 2013

Geplaatst 15 dec. 2013 16:29 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:29 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 8-0

ASV"65 moest het in en tegen Achterveld doen met 7 invallers uit het 2e elftal en keek na 7 minuten na slap verdedigen al tegen een 1-0 achterstand aan. Daarna kwamen de Ankeveners even terug in de wedstrijd, doch schoten van Sherrick Krind en Yoeri Tol werden uitstekend gepareerd door de Achterveldse goalie.

In de 26e minuut werd het 2-0 en  vlak voor rust werd het 3-0, waarmee de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was. Na rust een machteloos ASV'65 dat domweg kwaliteit tekort kwam om de tegenstander te verontrusten.Achterveld liep uiteindelijk uit naar een 8-0 zege.
Komende zondag is er de laatste competitiewedstrijd van dit jaar en wel thuis tegen het op de 2e plaats staande Hooglanderveen.
Als het goed is zijn drie bepalende basisspelers weer terug en kan er weer normaal partij gegeven worden. 
Het positieve van afgelopen zondag was nog wel dat alle verdere concurrenten die in aanmerking komen voor degradatie zoals Amsvorde, de Dreef, 'tGooi en Nederhorst eveneens verloren.

De Ankeveners smachten naar de winterstop en verwachten in 2014 weer van start te gaan met een volledige selectie, waardoor het vertrouwen in lijfsbehoud gerechtvaardigd is.

MARCEL CUIPER VERLAAT ASV"65 AAN HET EIND VAN DIT SEIZOEN

Hoofdtrainer Marcel Cuiper en het bestuur van ASV'65 hebben in goed overleg besloten de samenwerking aan het einde van dit seizoen te beeindigen. Marcel is aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bezig. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat hij dit seizoen zeer gedreven afmaakt en dat hij de doelstelling, namelijk handhaving in de 4e klasse G zal verwezenlijken.

2E ELFTAL VERLIEST MET 4-2 VAN NVC 4

Coach Edwin Berends moest zijn team compleet maken door 7 veteranen op te roepen..In de 1e helft ging het gelijk op,doch gelegenheidsgoalie Joost Botterman kon niet voorkomen dat NVC de Ankeveners een lesje in effectiviteit gaf, waardoor de ruststand met een 3-0 achterstand aanbrak. Na de thee kwam ASV'65 goed terug en Luuk Hilhorst en Marco van de Berg brachten de achterstand via zeer fraaie treffers terug tot 3-2.
De wedstrijd leek toch nog voor de Ankeveners af te stevenen op een sensatie,doch alle hoop vervloog toen uit een counter NVC in de 84e minuut de 4-2 binnen tikte.
 
De dames en de veteranen kwamen niet in actie.

KLUSSENBEDRIJF MARK BOUWMAN BEZORGT THE GOOD OLD GREENS  NIEUWE SOKKEN
Wij zijn Mark zeer erkentelijk voor deze sponsoring

Met sportieve groet,
Dick Blom