Archief‎ > ‎

wedstrijdverslagen 14 en 15 maart 2015

Geplaatst 15 mrt. 2015 13:37 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:43 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL WINT VOOR VIERDE KEER OP RIJ

Dit keer was hekkensluiter Batavia"90 het slachtoffer. Al snel kwam ASV"65 met 1-0 achter na een werkelijk fabuleuze omhaal van de linkerspits van de Batavieren.

In de 22e minuut was het een prima steekpass van Jesse Molly op de snelle Bernio Dap die de bal rechts in de korte hoek vernietigend binnenschoot.

 Vlak voor rust een perfecte diagonale pass van Farred Benzema op de lepe Aissa Zamouri die de bal werelds aannam de centrale verdediger uitkapte en de goalie kansloos liet.

Batavia"90 speelde heel onsamenhangend en de Ankeveners hadden moeite met hun felheid en werden teveel afgetroefd in de persoonlijke duels.

Uiteindelijk overwon het voetbal want het was de wederom uitblinkende Benjamin Tol die Sherrick Krind op links in de diepte in stelling bracht,  die een pass op maat gaf op Bernio Dap die zeer koel de 1-3 liet aantekenen.

De wedstrijd leek gespeeld. mede ook dat Prince Decker door de goalie onregelmentair binnen de 16 werd gestuit en de thuisclub met 10 man verder moest.

 De toegekende penalty werd door captain Yoeri Tol op de paal geschoten.  Het waren Prince Decker en Bernio Dap die verzaakten de 1-4 en de 1-5 te maken uit niet te missen kansen.

Zeven minuten voor tijd werd het onverwachts uit het niets 2-3 en leek het nog spannend te worden.  Wat heeft ASV"65 het zich weer moeilijk gemaakt door de kansen die wel volop gecreëerd werden niet te verzilveren.

Het veldspel was niet best, doch ook slechte wedstrijden dienen gewonnen te worden.  De busreis naar Ankeveen werd een feest want alleen winnen telt tenslotte.


 


2E ELFTAL VERSLAAT NVC MET 2-7

De tegenstander uit Naarden speelde vanaf het begin af aan met 10 man en dat was even wennen in de beginfase. Niki had een Frank de Boertje en speelde te zacht terug op goalie Mike Vonk en na drie minuten was het al 1-0.

De Ankeveners konden hun draai niet vinden en ondanks twee puike voorzetten van Kevin Jungermannn op Jordi Blokker en Andrew Chaw werd er niet gescoord.

Vlak voor rust werd het gelukkig 1-1 en na rust was ASV"65 heer en meester en vernederde de Naardenezen uiteindelijk met 2-7.

VETERANEN DELVEN ONDERSPIT MET 10-3.

Koploper Sloterdijk heeft the good old greens een fikse afstraffing gegeven. Met de rust was het al 6-0.

Na de thee werd ASV"65 wanhopig en bracht Marcel Veenman binnen de lijnen om nog enigszins verzet te leveren.

Uiteindelijk werd het 10-3 en man of the match was Geurt Holdinga in positieve zin en in negatieve zin Joost Botterman die als goalie zich niet kon onderscheiden

DAMES WINNEN MET 1-3

Na weken droog te hebben gestaan mochten the ladies weer voor de competitie aantreden.

Met zijn twaalven heeft ASV"65 er alles aan gedaan om de overwinning binnen te halen.

Noorje Vonk  (2 x) en Stepanie van der Spek waren verantwoordelijk voor de treffers

.Een geweldige opsteker voor het moraal van the ladies,  die onder moeilijke omstandigheden in staat zijn goed te presteren.

ZATERDAG 2 WINT MET 3-2 VAN SVM

Een goede prestatie van het bierteam die hiermee zijn tweede overwinning van het seizoen behaalde.Zeer knap na een 0 2 achterstand tegen de nummer twee van de ranglijst.

C!G VERLIEST MET 0 1 VAN HET GOOI

ASV`65 begon te slap aan deze uitwedstrijd en kwam al snel achter met 1 0, hetgeen ook de ruststand was.

Na rust hadden de Ankeveners het betere van het spel en combineerden er op los.Helaas kwam er geen rendement uit en werd de wedstrijd verloren. Vrouwen of the match waren Zon Verheijden, Percy Splinter en Mandy Schouten, die ondanks de ijzige kou toch hun mannetje stonden.

Met sportieve groet,

Dick Blom