Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 15 en 16 maart 2014

Geplaatst 16 mrt. 2014 12:38 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:25 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 3-0 VAN ZEIST

ASV'65 begon wat slap aan de wedstrijd en liet zich verrassen door een sterk aanvallend spelend Zeist. Vooral de rechtermiddnvelder kwam vaak uit de tweede lijn op en was een ware plaag voor de Ankeveners.

Het was aan goed keeperswerk van Rowin de Jong te danken dat de wedstrijd niet al in een vroeg stadium beslist was. In de 18e minuut was het toch raak en kwam Zeist op een verdiende voorsprong. Daarna kwamen de Ankeveners beter in de wedstrijd, mede ook door de goed van achteruit opkomende Giorgio van Sijpenhof en kregen kansen via Sherrick Krind en Mike Vonk, na mooie assists van Prince George en Yoeri Tol, doch het geluk ontbrak. Na rust een fel aandringend ASV'65, doch echt gevaarlijk werd men niet.Zeist kreeg meer ruimte en profiteerde daar in de 69e minuut van via hun zeer gevaarlijke spits en de wedstrijd was met deze 2-0 stand eigenlijk al gespeeld.
ASV'65 bleef keihard werken, doch Zeist hield vrij eenvoudig stand en counterde in de 87e minuut naar een 3-0 eindstand.

Komende zondag is er aan het Stichts End de Wijdemerense kraker tegen Nederhorst aanvang 14.00 uur. 
Dit belooft gelet op de stand van de ranglijst een geweldig en uniek spektakelstuk te worden.

2E ELFTAL MET 1-5 ONDERUIT TEGEN NVC 4

In het begin leek het een echte wedstrijd te worden, aangezien er behoorlijke kansen voor ASV'65 waren, doch Jordi Blokker en Luuk Hilhorst hadden hun vizier niet op scherp.NVC, dat zo te zien toch wel voornamelijk uit oud eerste elftalspelers bestond kreeg meer grip op de wedstrijd en lieten leuk combinatievoetbal zien.
In de 19e minuut kwamen zij verdiend op een 0-1 voorsprong.In de 22e minuut was het Michael Kisjes die knap Luuk Hilhorst vrij speelde. die op zijn beurt de alerte Jordi Blokker de diepte instuurde die de gelijkmaker liet aantekenen.
NVC scoorde in de 34e minuut de 1-2 en toen haalden de Ankeveners zichzelf uit de wedstrijd door veel te veel tegen elkaar te praten.
De Naardenezen profiteerden hier dankbaar van en bepaalden de ruststand op 1-3.
Na rust een veel beter NVC dat uiteindelijk zeer zakelijk uitliep naar een 1-5 overwinning.
Ondanks alles bleven de Ankeveners wel strijd leveren tot het laatste fluitsignaal.

VETERANEN WINNEN VAN BATAVIA""90 MET 2-4

The good old greens kwamen in een zeer sterke formatie naar Lelystad.Rene de Bruin,Ragmer Teitsma,Geurt Holdinga, Wim Reijmerinck, Edwin Hilhorst en Marco de Vries waren ondermeer van de partij..Als er dan ook nog een zeer solide sluitpost als Marcel de Jong onder de lat staat wordt het lastig voor elke tegenstander om ze te verslaan.
Marco de Vries scoorde twee keer.De overige doelpuntenmakers waren Sander Schleiffert en de lepe Edwin Hilhorst.
Het werd een zeer sportief treffen met een zeer dominante en gedreven winnaar, die afstevent op wellicht een periodekampioenschap.

DAMES 1 KOPLOPER NA 3-2 ZEGE OP KVVA 2

ASV"65 begon voortvarend en intiatiefrijk aan de wedstrijd.
Het was Stephanie van der Spek die op de lat schoot. Gelukkig was het de altijd op het randje spelende Jodi Marx die beheerst een Amersfoortse verdedigingsfout afstrafte en het Ankeveense offensief bekroonde met een 1-0 voorsprong. Op slag van rust kwam KVVA onverwachts langszij. Na rust een sterkere tegenstander, doch goalie Wenda Velzeboer hield via een aantal fraaie reddingen haar ploeg op de been. De Ankeveners stroopten de mouwen op en knokten voor elke meter. Jodi Marx bracht haar team opnieuw via een strak genomen punter van zo'n 18 meter op voorsprong en even later besliste zij eigenhandig de wedstrijd door de 3-1 tegen de touwen te jassen. In de 86e minuut werd het nog 3-2. maar onder leiding van libero en captain Denise de Bruin hield men stand en nemen de dames nu de koppositie in.

JEUGD D1G VERSLAAT ARGON D6 MET 1-2

De eerste helft werd er door het team van Ab Splinter onrustig en slordig gespeeld.Keeper Koen Smits eiste een hoofdrol op en had enige zeer fraaie reddingen, waardoor er met 0-0 gerust kon worden.Na de thee een fel en gedreven ASV'65 dat toch moest toezien dat de Mijdrechters op voorsprong kwamen. Rick Kreuning maakte de gelijkmaker na goed doorzetten van zijn kant.

Stan Wooldrik werd de matchwinnaar door via een zeer fraai bekeken lob de 1-2 te scoren.
Ook werd hij uitgeroepen tot man of the match vanwege zijn fanatisme en slimheid.

Met sportieve groet,
Dick Blom