Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 15 september 2013

Geplaatst 15 sep. 2013 12:59 door Hans Ankeveen   [ 6 aug. 2014 11:37 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL LIJDT 2E NEDERLAAG OP RIJ

Tijdens de uitwedstrijd tegen Laren '99 keken de Ankeveners al na 4 minuten tegen een 1-0 achterstand aan.
In de 9e minuut zette Yoeri Tol met een listige steekpass Prince George geheel vrij voor de Laren goalie, doch zijn inzet ging naast.

In de 13e minuut was het de zeer behendige rechterspits van Laren'"99 die de linksback Fabian Blokker passeerde en vervolgens met een snoeihard hoog diagonaal schot de 2-0 liet aantekenen. In de 17e minuut was het wederom yoeri Tol die Tjerk Krind op rechts met een prima lobje vrij speelde, doch ook zijn inzet ging rakelings voorlangs en de aansluitingstreffer bleef uit. Het beetje geluk wat je dan net nodig hebt als promovendus bleef helaas uit..In de 23e minuut was het aan de andere kant wel raak toen de linkerspits van Laren"99 simpel gelegenheidsrechtsback Yoeri Steenvoorden uitspeelde en zijn voorzet kinderlijk eenvoudig in een duel met Jeroen de Vries door de centrumspits binnengekopt zag worden, hetgeen de 3-0 opleverde. Daarmee was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Beide teams speelden met een 4-3-3 systeem, doch Laren'99 had telkens een man meer op het middenveld en maakte dankbaar gebruik van de ruimte die tussen elke Ankeveense linie lag en aangezien er vrijwel geen rugdekking achterin was en men van achteruit ook niet bij balbezit doorschoof naar het middenveld werd ASV'65 een eenvoudige prooi voor Laren99.  Tot overmaat van ramp moest ASV'65 al vanaf de 32e minuut met 10 man verder na een rode kaart van Jeroen de Vries.

Vlak voor rust werd het 4-0 en na rust kon Laren"99 deze score uiteindelijk uitbouwen na 8-0.
Een slecht begin van de competitie.Komende zondag is er om 14.00 uur de thuisderby tegen 't Gooi dat op 1 punt voorsprong staat.ASV'65 moet nog erg wennen aan het niveauverschil tussen de 5e en de 4e klasse en zal alles op alles zetten om 't Gooi op de ranglijst voorbij te gaan en deze kraker winnend af te sluiten, waardoor het zelfvertrouwen weer opgevijzeld kan worden.


2E ELFTAL

Het 2e elftal kwam niet in actie want de wedstrijd tegen 's-Graveland 3 werd uitgesteld. Komende zondag is er de thuisderby om 11.00 uur tegen Nederhorst 3.

DAMES 1 VERLIEZEN MET 8--0 VAN SDO 3

Het elftal van coach Dennis Rijkse had weliswaar tegenslag door blessures en enige ziekte gevallen, doch los van dat moest men toegeven dat de tegenstander een maatje te groot was.

Een teleurstellende competitiestart van een hardwerkend team en dat is weer positief te noemen.

VETERANEN WINNEN ALS VANOUDS MET 2-3 VAN CHABAB

The good old greens kunnen zich geen betere competitiestart wensen.
Marco van de Berg scoorde twee keer, na assists van Sander de Duitser en Joost Botterman.Vlak voor tijd scoorden de Ankeveners de winnende treffer, nadat wederom de in vorm verkerende Joost Botterman een prima voorzet gaf op de instormende Marco van de Berg die zin inzet op de lat uiteen zag spatten.

De zeer alerte Mark Bouman tikte heel effectief deze afvallende bal in.Komende zondag is er de thuiswedstrijd om 11.00 uur tegen het altijd lastige Sloterdijk.

PREUEVENEMENT

Het culinaire festijn welke zondag de 8e september jl.gehouden werd op het  handbalveld is een groot succes geworden. Dank aan al de zeven horeca-ondernemers, organisatoren en vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben. Eendracht maakt macht..

JEUGDLID WORDEN?
Graag contact zoeken met Annette de Jong, 
 


Met sportieve groet,
Dick Blom