Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 17 Maart 2013

Geplaatst 17 mrt. 2013 13:46 door Hans Ankeveen   [ 26 jul. 2013 08:49 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL SPEELT DRAMATISCH EN VERLIEST MET 1-7

Het 1e elftal moest thuis aantreden tegen de nummer drie op de ranglijst de Dreef uit Utrecht. De Ankeveners begonnen veel te slap aan de wedstrijd en met name de eerste helft hing alles als los zand aan elkaar. Duels werden verloren en er lag teveel ruimte tussen de Ankeveense linies, waardoor het speelveld erg groot werd.
Het leek wel of men niet durfde aan te sluiten en de tegenstander kon van dit statische gebeuren optimaal profiteren en al na 20 minuten keek ASV'65 tegen een 0-3 achterstand aan.

Coach Hamid deed nog wat omzettingen, doch het kwaad was eigenlijk al geschied en ASV'65 speelde een kansloze wedstrijd.De ruststand werd uiteindelijk 0-5 en in de 43e minuut kreeg Rao Fraser nog een rode kaart en moest men met 10 man verder. Na rust deden de Ankeveners nog wel hun best er wat van te maken en leken ze wakker geschud en werd er tenminste strijd geleverd. De eindstand werd dus 1-7 en er moeten van de week harde noten gekraakt worden intern, want dit was echt een aanfluiting. Er zal qua strijd en wellicht ook qua spelopvatting uit een ander vaatje getapt moeten worden om de nacompetitie te kunnen behalen.

Inmiddels staat ASV '65 op de 5e plaats en die geeft normaliter nog recht op een plek in de nacompetitie.
Komende zondag wacht de derby uit tegen Olympia'25, aanvang 14.00 uur, die op de 6e plaats staat met 3 punten achterstand op de Ankeveners, voorwaar een zeer belangrijke en cruciale wedstrijd.

Van de week hard trainen, p[ositief ingesteld zijn en eens even goed elkaar de waarheid zeggen in een groepsgesprek, dan moet Olympia"25 geslachtofferd kunnen worden.Kortom de bakens verzetten en gauw deze off-day vergeten.


2E ELFTAL VERLIEST MET 2-1 VAN HET LAGER GEKLASSEERDE NVC 3

In het begin van de wedstrijd haalden de Ankeveners zichzelf uit het spel door veel teveel te praten en het was met name Fabian Blokker die zich hierin onderscheidde en prompt na 10 minuten om disciplinaire redenen terecht door coach Edwin Beerens naar de kant werd gehaald.

ASV'65 speelde onsamenhangend en ook hier ontbrak de flair.In de 19e minuut ging goalie Rowin de Jong de fout in en dat betekende de verdiende 1-0 voorsprong voor NVC. In de 2e helft was het al niet beter, al scoorde Jeroen de Vries nog wel uit een strafschop de gelijkmaker, nadat Olivier Tol onregelmentair was gestuit binnen de 16. NVC fungeerde duidelijk beter als ploeg en strafte een individuele fout bekwaam af.
De score had nog wel wat hoger op kunnen lopen, maar wat dat betreft kwamen de Ankeveners wat gelukkig weg.

Al met al een verdiende nederlaag tegen het lager geklasseerde NVC en een wedstrijd om gauw te vergeten.. Komende zondag zijn de mannen van Edwin Beerens vrij en kunnen ze hun zonden overdenken en deze wanprestatie een plaatsje geven.


DAMES 1 VERSTEVIGEN KOPPOSITIE NA WINST MET 0-3

De dames moesten uit in Amersfoort tegen concurrent KVVA 3 aantreden. ASV'65 kwam al snel op voorsprong door een zeer alerte Petra. In de 24e minuut bediende Jodi Marx de wegsprintende en goed de buitenspelval omzeilende diesel Madouc Boermeester, die snoeihard de 0-2 tegen de touwen joeg.

Even later was het wederom Jodi die Madouc de ruimte in stuurde en die vervolgens met een mooie rush de verdediging van VVZA het nakijken gaf en de 0-3 liet aantekenen. Na rust hield ASV'65 de regie over de wedstrijd door continu pressie te spelen.Melanie kreeg nog 3 mooie kansen, maar het zat haar niet mee en het beetje killersinstinct en het beetje geluk ontbrak. Naomi die inviel maakte een degelijke sobere indruk in de laatste linie. Het bleef bij de 0-3 en de dames speelden de wedstrijd beheerst uit en chapeau voor de prestaties tot dusverre.

Komende zondag is er de uitwedstrijd in Amersfoort tegen Quick 1890 1, aanvang 10.30 uur.


VETERANEN VERLIEZEN IN SLOTMINUUT MET 4-3 VAN DIOS

Deze uitwedstrijd in Nieuw Vennep begon al om 10.00 uur. Het werd een gelijkopgaande strijd, aangezien alle golden oldies uiteraard al vermoeid aan de wedstrijd begonnen vanwege het vroege aanvangstijdstip.
ASV'65 leek op een gelijkspel af te stevenen, maar in de 94e minuut velde Dios toch nog het vonnis.
Het werd een heel sportieve wedstrijd en er werd acceptabel gevoetbald. Dit kwam mede ook door de blessure van Mark Bouwman,waardoor men af en toe toch een driehoekje op de mat kon leggen.
Marco de Vries, Marco van de Berg en zelfs oldtimer Bas van Dijk waren verantwoordelijk voor de Ankeveense productie.

Komende zondag staat de thuiswedstrijd om 11.00 uur tegen Batavia'90 op het programma.


Met sportieve groet,
Dick Blom