Archief‎ > ‎

wedstrijdverslagen 18 en 19 oktober 2014

Geplaatst 19 okt. 2014 12:49 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:31 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

2E ELFTAL WINT VOOR VIERDE KEER OP RIJ

ASV"65 moest aantreden tegen medetitelkandidaat NVC3 uit Naarden en sleepte een dikverdiende 3-0 overwinning uit het vuur.Er werd scherp aan dit duel begonnen en de Naardenezen werden met leuk combinatievoetbal in de eerste helft weggespeeld en het was Farred Benzema die na 8 minuten op de paal schoot in de 18e minuut was het wel raak, nadat Fabian Blokker fraai op snelheid vanaf de rechterflank zijn tegenstander passeerde en een afgemeten voorzet losliet op Farred Benzema die de bal in alle rust via zijn borst opving en uithaalde.


De Ankeveners domineerden en hielden het initiatief maar speelden bij vlagen te gehaast en bleef het te lang 1-0. Het was pas in de 37e minuut toen Andrew Chaw loepzuiver de vrijstaande Farred Benzema aanspeelde, die vervolgens knap uit stand de bal onhoudbaar in het net schoot.

Na rust een wat rommelig geheel waarbij NVC machteloos was,maar ASV''65 niet in staat was de score verder op te voeren. Uiteindelijk was het de kersverse vader Kevin Jungerman die in de 76e minuut na wederom goed aangeven van Fabian Blokker de 3-0 liet aantekenen.

Verdediger Thijs Booij haalde nog een bal van de lijn, zodat de goed keepende Mike Vonk de nul kon houden. Het elftal van Theo Blokker ligt hiermee op koers en handhaaft zich fraai bovenin.

VETERANEN VERLIEZEN GEFLATTEERD MET 0-3 VAN SLOTERDIJK

The good old greens hadden teveel kansen nodig en wisten de weg naar het net maar niet te vinden. De spitsen hadden een off-day en geen rust om het af te maken.
De tegenstander kreeg  drie kansen en behaalde een 100% score.Een lesje in effectiviteit dus.


Russtand was 0-1.Man of the match was Yukkie Oktar die telkens aan de basis stond van de een na de andere mooie aanval en combinatie.
Zuur om zo te moeten verliezen en captain Rene van Houten had volgens zijn zeggen nog nooit zo knullig verloren.

Elftalleider Joost Ockhuisen was niet aanspreekbaar voor commentaar.

JEUGD C1G VERSLAAT OLYMPIA C2 MET 4-5 IN ZINDEREND SPEKTAKELSTUK 

ASV"65 begon wat slapjes maar toch kwamen ze op een 0-2 voorsprong door twee goals van de snelle Danny Schouten.Toen Rick Kreuning ook nog de 0-3 voor zijn rekening nam leek de wedstrijd al gespeeld.Toch scoorde Olympia vlak voor rust de 1-3.

Na rust een gelijkopgaande strijd en het spel golfde alleraardigst heen en weer.
De spanning kwam volledig terug toen de Hilversummers de 2-3 tegen de touwen knalden. Gelukkig was het al vrij snel 2-4 via een bekeken schuiver van Koen Smits.
Olympia gaf niet op en kwam terug tot 3-4.

De Ankeveners bleven keihard werken en bleven bovendien combinatievoetbal spelen en het was Stan Wooldrik dia vanaf 20 meter zeer fraai de bal in de linkerkruising onhoudbaar binnenschoot.
Toch kwam Olympia weer terug tot 4-5, maar dit karakterteam van Ab Splinter  hield stand en gaf alles en de 3 punten gingen mee in de tas richting Ankeveen.

Men of the match waren Oscar de Wit en Stan Wooldrik die beiden onvermoeibaar de gaten dicht liepen.

Met sportieve groet,

Dick Blom