Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 19 januari 2014

Geplaatst 19 jan. 2014 13:41 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:29 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 2-0

In Zeist werd er tegen de nummer 4 van de ranglijst Saestum gespeeld en liep ASV'65 tegen een verdiende nederlaag aan. Er werd weliswaar keihard gewerkt door de Ankeveners en er werd goed gestoord. Doch het jonge, gretige en beter voetballende Saestum kreeg de beste kansen.Goalie Rowin de Jong(man of the match) die een goede wedstrijd keepte moest pas in de 43e minuut voor het eerst capituleren. De kansen voor ASV'65 waren schaars en Yoeri Tol die licht geblesseerd toch aan de wedstrijd begon kon deze samen met Sherick Krind niet verzilveren. De doodsteek werd al kort na de rust in de 56e minuut uitgedeeld door Saestum en de wedstrijd was door deze 2-0 eigenlijk al beslist.Het sierde de Ankeveners dat de koppies niet omlaag gingen, maar dat het als collectief bleef opereren, waardoor de schade beperkt bleef tot 2 tegentreffers, al was men zelf qua aanvalskracht en opbouw machteloos Door de winst van 't Gooi is de equipe van Marcel Cuiper en Roel Mulder nu hekkesluiter. Gelukkig verloren de concurrenten de Dreef, Amsvorde en Achterveld wel.Concurrent Nederhorst kwam niet in actie.Komende zondag is er de thuiswedstrijd tegen koploper Laren, aanvang 14.00 uur, waarbij het te hopen valt, dat het blessureleed weer wat afgenomen is.

DAMES 1 VERLIEZEN MET 2-10 VAN RODA"46

Deze tegenstander was echt een paar maten te groot voor de equipe van Dennis Rijkse.De rust brak aan met een alleszeggende 0-5 achterstand. Jodi Marx en Stephanie van de Spek redden de eer voor ASV'65. Beide doelpunten ontstonden uit een fraaie rush en op zeer effectieve wijze werd de Leusder goalie verschalkt. Hopelijk dat er wat leermomenten zijn opgepakt door de dames. Vanwege het niveauverschil is dit altijd lastig.

VETERANEN VERLIEZEN MET 2-3 VAN KOPLOPER NVC

The good old greens keken weliswaar in de rust tegen een 0-3 achterstand aan, maar kwamen in de 2e helft goed terug via doelpunten van Marco van de Berg en Ragner Tahamata Teitsma. Een gelijkspel leek een logische uitslag, doch een goede eindpass richting de 16 ontbrak om het optisch veldoverwicht in een doelpunt om te zetten.Donderdag a.s. even een pass en trapoefening inlassen en dan komt het goed. Verdediger en ondernemer Wim Reijmerinck wierp zich op als sponsor van mooie warmloopjasjes voor de aspirant Oudergaardbrigade waarvoor dank. Het kwam zijn spel ten goede en vooral het kappen en draaien ging hem goed af. Referee Gerard Klarenbeek haalde een ruime voldoende en kon het allemaak goed belopen.


JEUGD

DE D WINT WIJDERMEERDER BROEDERSTRIJD MET 1-2

Met sportieve groet,


Dick Blom