Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 1 en 2 november 2014

Geplaatst 2 nov. 2014 12:55 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:32 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL STIJGT NAAR 5E PLAATS NA 3-0 OVERWINNING TEGEN ACHTERVELD

In de eerste helft werden er te veel kansen door ASV'65 om zeep geholpen en kenmerkte zich door veelvuldig onnodig balverlies. Het was in de 26e minuut Prince Decker die op een voortreffelijke manier een assist van goalie en man of the match Rowin de Jong binnenschoot.

Na rust begonnen de Ankeveners overtuigender en het was Bernio Dap die onnavolgbaar heel effectief de 2-0 binnentikte. Uit een corner van Aissa Zamouri kopte Benjamin Tol in de 69e minuut vernietigend de 3-0 tegen de touwen en was de wedstrijd gespeeld. 


Dezelfde Zamouri schoot de bal uit een vrije trap op de onderkant van de lat. Achterveld kreeg ook nog kansen om te scoren, doch goalie Rowin de Jong stond zijn mannetje.Individule kwaliteiten zijn er te over bij ASV"65, doch als ploeg presteren zij nog onder de maat en geven teveel kansen weg.

Komende zondag zal er tegen de nummer vier Waterwijk anders en met name gegroepeerder gespeeld dienen te worden.

2E ELFTAL VERSLAAT WATERWIJK MET 6-2

ASV"65 begon voortvarend en nam het intiatief. Fabian Blokker schoot via een vrije trap op de lat.
Toch was het Waterwijk dat in de 14e minuut vanuit een counter een voorsprong nam. Niki pegelde snoeihard van zo'n 25 meter vanuit een vrije trap de gelijkmaker binnen.2-1 werd het door Finn van Hemert, na een mooie combinatie met Kevin Jungerman en Farred Benzema.Deze Benzema was ook verantwoordelijk voor de fraaie 3-1 na een assist van Ahmed Ghazlan.Kort voor rust werd het 3-2 aangezien er weer eens teveel Ankeveners voor de bal stonden n
a een Almeerse counter.

Meteen na rust werd het 4-2 door Farred Benzema na een lepe assist van man of the match Finn van Hemert.Bizz Vernon maakte koelbloedig de 5-2 en de eindstand werd bepaald op 6-2 door Andrew Chaw, na een uitmuntende voorzet van Kevin Jungerman.

2E ELFTAL VAN DE ZATERDAG WINT MET 2-4 VAN NEDERHORST

Beide teams waren nog puntloos en uiteindelijk won ASV'65 verdiend deze sportieve streekderby.
Dit team raakt op stoom en zal nog behoorlijk gaan stijgen op de ranglijst.  Voorlopig was er een beregezellige derde helft.

VETERANEN WINNEN MET 4-3 VAN FC ALMERE

The good old greens kwamen na een kwarier op achterstand, doch via twee geslepen counters bogen Sander Schleiffert en Marco de Vries de stand om naar een 2-1 voorsprong. Ragmar Teitsma scoorde listig de 3-1 uit een dieptepass van de messcherp ingevallen Wim Reymerink.Mark Bouman was weer eens te enthousiast en passeerde zijn eigen goalie Melvin van der Aar, die terug kan zien op een puike wedstrijd.
Kort na rust was het Marco van de Pol die na een mooi opgezette aanval over rechts de 4-2 voor zijn rekening nam. 5 minuten voor tijd viel nog de 4-3 en werd het pompen of verzuipen.

Op karakter en wilskracht werd de volle buit binnen gesleept.

DAMES 1 VERLIEZEN GEFLATTEERD MET 1-5 VAN QUICK 1890

Quick was in de eerste helft de bovenliggende partij en kwam verdiend op een 0-2 voorsprong.
Na rust waren de rollen omgekeerd en lieten onze ladies zien over meer stootkracht en conditie te beschikken. De druk werd opgevoerd en het was Noortje Vonk die na een mooi driehoekje met Jodi Marx en Stepanie van der Spek de 1-2 binnen schoof.

De gelijkmaker hing in de lucht, doch uit een counter was het de zeer balvaardige rechterspits van Quick die na een fraaie solo even zo fraai de 1-3 tegen de touwen joeg en die mokerslag kwam ASV"65 niet meer te boven en werd het uiteindelijk zelfs nog 1-5.

JEUGD C1G VERLIEST MET 9-1 VAN KOPLOPER SDO

Het was een ongelijke strijd met een een 6-0 ruststand.
Oscar de Wit redde de eer voor ASV"65.Man of the match was goalie Berend van de Bunt die over katachtige reddingen beschikte en zo de dubbele cijfers voorkwam.

Met sportieve groet,

Dick Blom