Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 1 September

Geplaatst 1 sep. 2013 12:51 door Hans Ankeveen   [ 6 aug. 2014 11:33 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 5-9

ASV"65 begon ongeconcentreerd thuis aan de laatste bekerwedstrijd tegen Ouderkerk aan de Amstel en keek al na 16 minuten tegen een 0-2 achterstand aan, na slap verdedigen achterin.In de 21e minuut was het Benjamin Tol die uit een goed genomen corner van Fabian Blokker de 1-2 liet aantekenen. In de 24e minuut was het alweer 1-3 na slecht timen van libero Bon Georgio.Ook bij de tegenstander rammelde het achterin en in de 28e minuut maakte Yoeri Steenvoorden met zijn linkerbeen na een puike combinatie met Fabian Blokker en Prince George de 2-3.

In de 35e minuut was het van achteruit een geweldige dieptepass van zo'n 40 meter verzonden door Bon Georgio op de alert wegsprintende Marco de Vries, die zeer fraai twee tegenstanders uitkapte en beheerst de 3-3 binnenschoot.In de 39e minuut ging de libero van Ouderkerk behoorlijk in de fout en dit balverlies werd koelbloedig afgestraft door captain Yoeri Tol en de 4-3 was een feit. Na wederom niet radicaal verdedigen was het de spits van Ouderkerk die eenvoudig de ruststand op 4-4 kon brengen.

Na rust een energieker en meer zonder bal bewegend Ouderkerk dat ASV'65 bij tijd en wijle volledig overklaste.De Ankeveners speelden achterin zonder rugdekking en lieten teveel ruimte tussen de linies onderling en kwamen te statisch over, waarvan de meer gelouterde tegenstander naar hartelust profiteerde en de score al na 70 minuten spel naar 4-7 kon ombuigen. Yoeri Tol verzilverde nog een strafschop nadat Prince George onregelmentair binnen de 16 was gestuit, waardoor Ouderkerk met 10 man de laatste 12  minuten verder moest.

ASV'65 kon hiervan niet profiteren, sterker nog het leek wel of zij een man minder hadden, want Ouderkerk
counterde kinderlijk eenvoudig naar de 5-9.

Komende zondag is er de 1e competitiewedstrijd thuis tegen Saestum, aanvang 14.00 uur en zal er uit een ander vaatje dienen te worden getapt en moet er veel scherper en compacter gespeeld gaan worden.Vooralsnog gaan we uit van de eerste thuisoverwinning, dat zou prachtig zijn zo'n start.


2E ELFTAL KRIJGT MET 2-8 KLOP VAN S-GRAVELAND 2

Het 2e elftal was duidelijk nog een maatje te klein voor deze tegenstander in de bekerstrijd.Het begin was nog wel hoopvol en ASV'65 kreeg via Mike Vonk een grote kans om de score te openen,doch zag zijn inzet gepareerd door goalie Remco Kempers. In de 16e minuut was het captain Niki die ongelukkig snoeihard in eigen doel schoot. Daarna zakten de Ankeveners weg en liepen achter de feiten aan. Er werd ook daar niet compact gespeeld en achterin vaak op 1 lijn gespeeld en niet goed doorgedekt en dat is vragen om moeilijkheden tegen een makkelijk combinerend 's-Graveland, die dankbaar gebruik maakte van de geboden ruimte.De ruststand was 0-4.

in de 47e minuut scoorde captain Robert van de Heuvel de 1-4, na een goede assist van Luuk Hilhorst.De wedstrijd verliep verder zeer sportief, doch toen via een heel mooi stiftje de 1-5 werd gemaakt speelden beide partijen plichtmatig de wedstrijd uit.Uiteindelijk kwam er een 2-8 op het scorebord.

Opvallend detail was nog dat beide goalies(Remco Kempers en Rowin de Jong) allebei nog een penalty verzilverden.Komende zondag vindt de competitieouverture plaats uit tegen Laren'99 2, aanvang 11.00 uur.

De dames 1 spelen komende zondag een bekerwedstrijd uit tegen Patria 1 uit Zeist, aanvang 10.30 uur.

PREUVENEMENT

Komende zondag 7 september vindt er op het ASV65 terrein, waar rond het handbalveld een gezellig plein zal worden gecreeerd, een culinair festijn plaats, waarbij zeven naburige horeca-ondernemers ieder vanuit hun eigen kraam kleine hapjes, speciale wijnen etc. aan de man gaan brengen.
De aanvang is 14.00 uur en vanaf 16.00 uur na de wedstrijd van het 1e elftal zal een en ander muzikaal ondersteund gaan worden door diverse Ankeveense bands en koren. De netto-opbrengst komt ten goede aan de restauratie van de ASV-kantine.
U bent van harte welkom.

SPONSORS

De sponsors van ASV'65 worden op dit preuvenement om 13.00 uur verwacht voor een kort intern samenzijn om vervolgens gezamenlijk de competitietart van het 1e elftal te aanschouwen onder het genot van een hapje en een drankje,

Met sportieve groet,
Dick Blom