Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslag 22 december

Geplaatst 22 dec. 2013 11:59 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:29 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL VERLIEST MET 0-3 TEGEN HOOGLANDERVEEN

ASV'65 dat door 3 schorsingen en 3 blessures behoorlijk gehavend was  en Hooglanderveen hielden elkaar de eerste 20 minuten van dit duel in evenwicht. Prince George schoot in de 23e minuut na een wervelende solo op de paal. Doch in de 25e minuut kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong en vanaf dat moment liepen de Ankeveners achter de feiten aan.

Luuk Hilhorst kreeg nog wel een mogelijkheid na een goede assist van Prince George om 1-1 te maken, doch zag zijn schot gesmoord. ASV'65 werkte keihard en een compliment voor de wedstrijdmentaliteit is op zijn plaats. Doch in de 2e helft was het Hooglanderveen dat domineerde al kregen Yoeri Tol en Sherrick Krind nog wel grote kansen om te scoren.Maar de kansenverhouding was in het voordeel van de gasten zeg maar 1 op 3 en Hooglanderveen hield ASV'65 in de wedstrijd door de geboden kansen niet af te maken. 
Het middenveld was volledig in handen van de gasten. De Ankeveners hebben alles gegeven maar voetballend gezien bracht het niet zoveel. 

Alles werd lang gespeeld en dan maar hopen op een bevlieging van de spitsen. Het kostte teveel kracht want de Ankeveners leden teveel balverlies en konden de bal niet in de ploeg houden. Het werd uiteindelijk een kat en muis spelletje en mede door het goede keeperswerk van Sander Schleiffert kon de schade beperkt worden tot 0-3. De Ankeveners mogen ondanks dat zij zwaar tekort kwamen toch terug zien op een acceptabele wedstrijd gelet op het aantal mutaties die er waren en meer zat er niet in. 

Wanneer er na de winterstop op deze wijze met het hart gespeeld wordt en de selectie weer volledig is  zit het wel goed en moet elke ploeg tegen ASV'65 op zijn  hoede zijn.

Nu eerst even tijd voor de winterstop, waarin alle blessures kunnen helen en de schorsingen voorbij zijn.
Op 19 januari a.s. is er weer competitievoetbal uit tegen Saestum in Zeist. Daar heeft ASV'65 wat recht te zetten aast op revanche.


OLIEBOLLENTOURNOOI
Op 5 januari a.s is er weer het traditionele oliebollen tournooi.


NIEUWJAARSRECEPTIE
Deze wordt gehouden op 1 januari a.s. van 16.00 uur tot 18.00 uur.U bent van harte welkom en is traditioneel altijd een zeer gezellig en gemoedelijk samenzijn.