Archief‎ > ‎

wedstrijdverslagen 22 en 23 november

Geplaatst 23 nov. 2014 23:48 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:36 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL WINT MET 7 0 VAN ´´S GRAVELAND

Het was geen echte spannende wedstrijd en streekderby.Na 8 minuten spel was het al 2-0 na doelpunten van Lidiano Goedhart en Bernio Dap.Jesse Molly besliste eigenlijk al in de 23e minnut de wedstrijd door de 3-0 binnen te schieten.

Na rust een kleine show van Sherrick Krind die de 4 en 5-0 liet aantekenen.De supersnelle Bernio Dap scoorde de 6 en de 7-0.Yoeri Tol miste voor het eerst een strafschop.

ASV"65 heeft nu zes punten voorsprong op 's-Graveland en nestelt zich in de sub-top

2E ELFTAL VERLIEST ONNODIG VAN MUIDEN 3 MET 1 2

In de beginfase was het Bizz Vernon die een grote kans kreeg om de score te openen,maar helaas werd het geen doelpunt.
Ook lukte het Farred Benzema niet in de 24e minuut, want hij vond de Muider goalie op zijn weg.In de 35e minuut was het de rechterspits van Muiden die na een mooie actie de 0-1 liet aantekenen.In de eerste aanval na rust werd het zelfs 0-2.Daarna was ASV''65 optisch sterker maar kon niet gevaarlijk worden.Mike Vonk was met een afstandssschot nog het dichts bij een doelpunt.
In de 87e minuut werd Andrew Chaw onderuit gehaald binnen de zestien en captain Robert van de Heuvel schoot de penalty koel binnen.ASV"65 liet zich door de veel pratende tegenstander uit de tent lokken en speelde onrustig daardoor en verloor kostbare punten.

VETERANEN WINNEN MET 5-1 VAN HOOFDDORP

The good old greens waren op dreef en ondanks de aanwezigheid van Robby Witsche bij de tegenstander werd het een walk over.Marco de Vries scoorde 3x, Furdjel Boskamp 2x.
Man of the match was stand in comedian en libero Marco van de Berg.Jan Sikking stopt met paardrijden nadat hij door Witsche door de benen gepoord werd.

DAMES VLAK VOOR TIJD ONDERUIT TEGEN KOPLOPER HOOGLAND

Een prima prestatie van onze dames om de koploper zoveel tegenstand te bieden.Er had zelfs meer in gezeten. Daarom is het extra zuur dar de 0-1 toch nog viel in de 87e minuut.Bemoedigend is de goede moraal die er binnen deze groep heerst.
Koploper Hoogland verbaasde zich over het feit dat de Ankeveners slechts op een 7e plek staan en niet hoger.

JEUGD D1 VERLIEST VAN ALTIUS D5 MET 2-4

Eindelijk een gelijkwaardige tegenstander.Al snel werd het 0-1.Max Walrave maakte zijn entree na twee maanden absentie, wat ook weer de nodige kansen opleverde.ASV"65 zette veel druk, maar Altius counterde koel naar 0-2.

Seth Romviel bepaalde de ruststand op 1-2.Na rust een dominant ASV, doch het slimmere Altius maakte de 1-3.De Ankeveners gaven niet op en het was Tydo de Jong die een fraaie assist losliet op Danny Schouten die de aansluitingstreffer maakte.De 3-3 leek een kwestie van tijd, maar Altius maakte rustig de wedstrijd af met een mooie vrije trap, onhoudbaar voor goalie Abel Romviel.De eerste nederlaag voor de mannen van Jaco Hagoort.

Met sportieve groet,

Dick Blom