Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 22 september 2013

Geplaatst 22 sep. 2013 12:14 door Hans Ankeveen   [ 6 aug. 2014 11:37 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL WINT OVERTUIGEND MET 5-2 VAN T GOOI

ASV '65 domineerde eigenlijk de hele wedstrijd en acteerde prima in een 4-3--3 systeem. Marcel Cuyper had zijn ploeg op diverse essentiële posities veranderd en het stond tactisch goed.In het begin kregen Tjerk Krind en Yoeri Tol grote kansen om de score te openen, doch het vizier stond nog niet scherp genoeg.In de 24e minuut was het Prince George die onreglementair binnen de 16 gestuit werd, na een goede assist van uitblinker Yoeri Tol.Yoeri Tol zelf voltrok het vonnis en verzilverde de toegekende penalty en bracht de Ankeveners op 1-0.

ASV '65 drukte door en in de  26e minuut was het Yoeri Tol die een prima voorzet op zijn broer Benjamin Tol afleverende, die vervolgens a la Jacky Charlton snoeihard de 2-0 binnenkopte en dit was tevens de ruststand.  Na rust alweer een gretig ASV '65 dat liet zien thuis te horen in de 4e klasse en 't Gooi zijn wil oplegde.Het was wederom Yoeri Tol die na een fraaie passeerbeweging vanaf links de inkomende Prince George op maat  bediende en de 3-0 binnenschoot en dat was al de beslissing.    Na een misverstand achterin kwam 't Gooi nog terug tot 3-1, maar toen opnieuw Prince George na wederom een assist van oeri Tol de 4-1 liet aantekenen waren de drie punten echt binnen. 
  
Uiteindelijk werd de eindstand 5-2.  Het was Yordi Blokker die met een fantastisch afstandsschot de 5e treffer voor ASV '65 maakte. Een compliment aan trainer Marcel Cuyper is op zijn plaats om zijn ploeg toch in en week tijd  een volledige gedaantewisseling te geven.   

De uitderby komende zondag aanvang 14.00 uur tegen 's Graveland kan met vertrouwen tegemoet gezien worden. Bij winst van ASV'65  gaan zij mijn blauwwitte cluppie voorbij op de ranglijst. Het belooft een heus spektakelstuk te worden en de druk ligt nu na de nederlaag van 's-Graveland tegen AS'80 voor hun wel erg hoog, hetgeen een gunstige uitgangspositie voor de Ankeveners is. Voor het eerst in de voetbalgeschiedenis gaat deze happening plaatsvinden.


2E ELFTAL BEHAALT EEN 3-3 GELIJKSPEL TEGEN NEDERHORST 3

Vandaag was het de eerste competitie wedstrijd van het 2de team.
Na hoge opkomst tijdens de training en een slechte start in de beker, wilde de mannen zich gelijk laten zien tijdens deze wedstrijd. De wedstrijd was helaas verlaat doordat sommige lijnen op het veld opnieuw getrokken moest worden. Dit werd met volle overgave gedaan door de leider Edwin, waarvoor dank.


Door wat noodgedwongen veranderingen in posities waren de jongens gemotiveerd om gelijk van het begin druk te willen zetten op hun tegenstander. Het was de messcherpe Luuk Hilhorst die via een strak schot in de 16e minuut vanaf de rand 16 de 1-0 liet aantekenen, dit na een fraaie combinatie met uitblinker Olivier Tol en Andrew Chau. In de 27e minuut kwam Nederhorst op gelijke hoogte door een buitenspel goal die helaas door de scheids anders werd gezien In de 44e minuut werd het zelfs 1-2 voor Nederhorst na een lucky maar fraai doelpunt, de verdwaalde voorzet viel binnenkant paal achter de gelegenheids goalie van ASV, Mike Vonk.


Na rust drong ASV meer aan, was het Olivier Tol die in de 59e minuut via een schitterende dieptepass de opgekomen rechtervleugelverdediger Thijs Booij alleen voor de goalie zette, die via een strakke lage schuiver de gelijkmaker scoorde. Uit een iets latere vrije trap mocht captain Niki aanleggen, maar zag zijn geplaatst, nog net via de vingertoppen van de keeper de bal op de kruising van het goal uiteen spatten, helaas.


In de 68e minuut was het wederom Olivier Tol die de koelbloedige Luuk Hilhorst in stelling bracht en ASV'65 op een 3-2 voorsprong zette. ASV deed er alles aan om deze voorsprong te behouden. Helaas en onnodig liet men Nederhorst 2 minuten voor tijd de gelijkmaker scoren, hetgeen uiteindelijk wel een terechte uitslag was, maar maakt het voor de mannen van het 2de extra zuur.


Komende zondag is er om 12.30 uur de uitwedstrijd tegen Kampong uit Utrecht.


VETERANEN VERLIEZEN MET 4-6 TEGEN SLOTERDIJK

The good old greens staan weer met beide bene op de grond en de euforie is even weg na deze nederlaag.
De ruststand was 2-3.Na rust wer het al snel 2-4 en gingen de koppies omlaag en uiteindelijk werd er met 4-6 verloren.Captain Joost Botterman werd node gemist.Doelpuntenmakers voor the oldies waren Sander de Duitser, Virgil Badari, Mark Bouman en Rachmer Teitsma.

Komende zondag is er de uitwedstrijd tegen VVGA, aanvang 14.30 uur.


DAMES 1
De dames waren vrij en spelen komende zondag uit in Amersfoort tegen VVZA, aanvang 14.30 uur

JEUGD
D2 wint met 4-2 van Bloemenkwartier / Zebra's combinatie.Doelpuntenmakers voor ASV '65 waren Stan Wooldrik,Joep van Rijn,Pax Verheyden en Danny Schouten.
Een overwinning van het collectief volgens leider Marcel de Jong.

JEUGDLID WORDEN

Graag contact zoeken met Annette de Jong, tel. nr. 06-12490816
 
Met sportieve groet,
Dick Blom