Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 24-8

Geplaatst 24 aug. 2014 14:12 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:25 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL VERLIEST VOOR DE BEKER VAN LOOSDRECHT MET 1-0

Men zag een leuk en fris van de lever spelend ASV"65 dat veel kansen creeerde, doch het scoren lukte niet in tegenstelling tot in de oefenpotjes, waar het wel crescendo ging.
Dinsdagavond 19 augustus jl. werd er nog met 0-2 van de kersverse derde klasser  Laren'"99 gewonnen. Tegen zaterdag derde klasser Loosdrecht kreeg het team van Yoessef Bouali een lesje in effectiviteit.

De Ankeveners domineerden de wedstrijd en hadden met een 1-2 voorsprong moeten gaan rusten i.p.v. met een 1-0 achterstand. 
De complimenten van Loosdrecht aan ASV"65 voor het getoonde spel na afloop werden dankbaar in ontvangst genomen, maar uit eiendelijk gaat het wel om het resultaat. Ook kon ASV"65 niet in zijn sterkste opstelling beginnen, aangezien er 4 basisspelers te laat waren vanwege een file. Woensdagavond om 19.30 uur wordt er de 2e bekerwedstrijd thuis tegen Bloemenkwartier / Zebra"'s-combinatie gespeeld.


Op dinsdagavond 2 september a.s. volgt de laatste bekerwedstrijd wederom thuis tegen Nederhorst aanvang 20.30 uur.Al vroeg dus op de kalender een heuse streekderby.Kom even gezellig naar Ankeveen voor dit ongetwijfeld interessante duel.

2E ELFTAL speelt op zondag 31 augustus om 11.00 uur uit voor de beker tegen 's-Graveland 3. Wellicht even leuk om een kijkje te komen nemen op sportpark Beerenstein.

JEUGD


D1 HAALT UIT MET EEN 18-0 ZEGE TEGEN ALMERE D9

Dit talentvolle team speelde de tegenstander in deze bekerwedstrijd compleet van de mat, onder het toeziend oog van hun kersverse trainer Roel Mulder. Het kwaliteitsverschil was te groot, waardoor er te weinig leermomenten waren, maar leuk is het wel zo''n monsterscore te behalen.
Hopelijk geeft de volgende tegenstander wat meer weerstand.

Met sportieve groet,

Dick Blom